Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

D-Link lansează camera termică DCS-9500T pentru măsurarea temperaturii

D-Link anunță lansarea DCS-9500T, dispozitiv care prezintă o gamă largă de caracteristici inovatoare pentru a detecta temperatura corporală la suprafața pielii.

D-Link anunță lansarea camerei DCS-9500T pentru detectarea temperaturii corporale pentru un grup de persoane. Kit-ul de scanare all-in-one DCS-9500T incude o cameră termografică cu două lentile, echipament de calibrare BlackBody și software de management.

Pe măsură ce eforturile pentru depistarea COVID-19 se intensifică în jurul lumii, DCS-9500T combină tehnologia de imagistică termică cu AI pentru a identifica dacă o persoană are temperatură ridicată și va declanșa automat alarma în cazul în care aceasta este detectată. Concepută special pentru a monitoriza spații mari, zone aglomerate cum ar fi școli, fabrici, clădiri de birouri, aeroporturi sau spitale – tehnologia D-Link oferă posibilitatea detectării rapide a temperaturii corporale pentru un grup de până la 30 de persoane simultan, cu o acuratețe de ±0.3°C.

Dispozitivul all-in-one pentru detectarea stării febrile include o cameră de înaltă precizie cu lentile termice wide-angle, precum și cu un sensor termic de înaltă rezoluție Uncooled Microbolometru IRFPA 400×300, care în cadrul procesului de identificare a persoanelor cu temperatură permite obținerea de imagistică termală de calitate foarte bună. Împreună cu senzorul de imagistică optică Full HD, camera poate crea imagini de înaltă fidelitate prin suprapunerea imaginilor termice cu cele optice.

DCS-9500T utilizează tehnologie unică bazată pe AI, oferind o precizie de nivel medical de ± 0,3 ° C întimp real, precum și tehnologie intuitivă de recunoaștere facială, totul integrat în software-ul de management.

Soluția de detectare a temperaturii este compatibilă cu standardul ONVIF, ceea ce facilitează integrarea în sistemele existente. În plus, include suport PoE pentru o mai mare versatilitate și ușurință la instalare în spații mari cum ar fi universități, aeroporturi și spitale.

DCS-9500T include următoarele caracteristici:
• Măsoară în timp real temperatura corporală a unui grup de până la 30 de persoane simultan, pe o rază de 30m;
• Lentile duble cu sensor termal de înaltă rezoluție (400 x 300 pixeli) și Full HD (1920 x 1080 pixeli), sensor tehnologie CMOS;
• Acuratețe temperatură ±0.3°C;
• Sistem de alarmă sonoră (2 x interfețe);
• Instantanee cu citirea temperaturii;
• Funcție de recunoaștere facială;
• Alarmă pentru persoane necunoscute și cunoscute (pe baza datelor încărcate în prealabil în baza de date);
• Posibilitate de a seta interval temperatură;
• Funcție căutare temperatură;
• Software ce poate gestiona până la 32 de camere.

Pentru mai multe informații vizitați: http://www.dlink.com/ro

DCS-9500T este proiectată pentru detectarea rapidă a temperaturii la suprafața pielii în vederea scanării preliminare a unui spațiu public. Camera nu este concepută să măsoare temperatura corpului care trebuie confirmată în continuare cu ajutorul dispozitivelor de măsurare clinică. Pentru implementarea și utilizarea acestui tip de echipament se recomandă verificarea legilor și reglementărilor în vigoare.

Funcția de recunoaștere facială presupune preîncărcarea imaginii faciale a persoanelor într-o bază de date și poate necesita consensul acestora. Utilizatorul final își asumă toată responsabilitatea pentru respectarea legilor locale aplicabile.

Utilizarea echipamentului de înregistrare audio sau video pentru a înregistra o persoană fără cunoștința și consimțământul acesteia este interzisă în anumite țări sau jurisdicții. Utilizatorul final își asumă toată responsabilitatea pentru respectarea legilor locale aplicabile.

D-Link este unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea la nivel mondial, cu 30 de ani de experiență în producerea de echipamente inovatoare, de înaltă performață, atât pentru companii cât și pentru clienții individuali. De peste un sfert de secol, D-Link a proiectat, dezvoltat și produs echipamente premiate pentru rețea, wireless, stocare, securitate și soluții de supraveghere IP. mydlink™ Home reprezintă o serie de tehnologii inteligente ce permit proprietarilor de locuințe să monitorizeze, automatizeze și să controleze locuința de oriunde și oricând folosindu-se de smartphone sau tabletă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

IMM-urile afectate de criză vor putea primi granturi de maximum 250.000 euro în 2020 pentru a face investiții

Articolul următor

Clujul reia legăturile aeriene cu Germania, Austria, Elveția și Irlanda

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share