Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Comisia Europeană a lansat o hartă interactivă despre condițiile de călătorie în statele membre

Turiștii europeni pot folosi o nouă platformă online, lansată luni de Comisia Europeană pentru a afla informații privind condițiile de călătorie și redeschidere în siguranță a frontierelor celor 27 de state UE, inclusiv ale României, pe fondul măsurilor împotriva pandemiei coronavirus COVID-19. Platforma se numește Re-open EU.

Potrivit Comisiei Europene, noua sa platformă este dedicată sprijinirii reluării în siguranță a călătoriilor și a turismului în întreaga Europă. Informațiile privind frontierele, disponibilitatea mijloacelor de transport, a serviciilor de turism din statele membre, precum și a serviciilor de sănătate sunt actualizate în timp real.

Astfel, „prin decizii responsabile și în cunoștință de cauză, europenii vor fi în măsură să își planifice vacanțele de vară și deplasările pe termen mai lung ținând cont de riscurile persistente legate de coronavirus”, transmite executivul de la Bruxelles.

Platforma conține o hartă interactivă, prin intermediul căreia oricine poate vedea informații specifice fiecărei țări în una din limbile statelor memebre și să afle cum evoluează situația.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tax & Finance Forum se mută în online! Aflați totul despre noul context legislativ și fiscal pe 17-18 iunie 2020

Articolul următor

Studiu Universitatea Babeș-Bolyai: “Vârful crizei pare să fie depășit deja”

Citește si:
Total
0
Share