Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalul privat „Sf. Constantin” din Brașov a fost certificat NATO

Spitalul „Sf. Constantin” din Brașov a obținut acreditarea NATO, în contextul operaționalizării Comandamentului NATO de la Sibiu. Documentul atestă capacitatea de a oferi servicii medicale la un standard înalt, inclusiv pentru sectorul militar.

Directorul general al instituției, Camelia Șamotă, considerăm că spital este pregătit din toate punctele de vedere pentru diverse scenarii. „Spitalul „Sf. Constantin” a reușit să se poziționeze în elita medicinei românești prin intervențiile chirurgicale complexe efectuate (multe din ele în premieră județeană sau chiar națională), prin echipa medicală multidisciplinară și prin recunoașterea la nivel internațional a standardelor de igienă spitalicească implementate. Ne bazăm pe o echipă medicală cu experiență, ce reunește medici din Brașov, Tg.-Mureș, Cluj-Napoca, Iași sau București, unii întorși în țară din Elveția, Franța, Germania, care au acceptat relocarea pentru a-și desfăsura activitatea în acest spital de nivel internațional, competențele echipei medicale fiind completate de aparatură de top, produsă de lideri mondiali în domeniu”, a declarat Șamotă într-un interviu pentru caravanaurbana.ro.

Spitalul „Sf. Constantin” este un spital privat cu profil multidisciplinar, avand în total 140 de paturi. Acesta a fost inaugurat pe data de 10 martie 2011, iar în anul 2019 spitalul a devenit operațional în noua locație din Brașov, Calea București nr. 318, în fosta locație Pantex.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tomorrow@Work se mută în online. Aflați cum va arăta viitorul forței de muncă în noul context de la experți de top

Articolul următor

Afaceri americane în Maramureș: profit mai mare la fabricile Eaton

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share