Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Afaceri americane în Maramureș: profit mai mare la fabricile Eaton

Profitul anual al grupului american Eaton în România a crescut cu 27%, în condițiile în care afacerile au ajuns la 238 de milioane de euro.

Compania Eaton Electro Producţie (EEP), a raportat pentru 2019 un profit net de peste 58,7 mil. lei (12,4 mil. euro), în creştere cu 27% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor Publice.

Subsidiara locală a gigantului american Eaton deţine două fabrici în judeţul Maramureş (localitățile Sârbi şi Buşag), unde produce tablouri electrice şi confecţii metalice,

Cifra de afaceri a companiei a scăzut însă cu 7% anul trecut, de la 1,2 miliarde de lei, în 2018, la 1,1 miliarde, în 2019, conform MFP. EEP avea 2.143 de angajaţi.

EEP este unica societate din afara Bucureștiului care a obținut primul loc din domeniul său de activitate în topul național al celor mai dezirabile firme, realizat de Randstad, în perioada 30 decembrie 2019 – 8 ianuarie 2020.

Producătorul de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare a reluat în aprilie activitatea. Societatea a prezentat autorităților un document cu măsurile luate pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu coronavirus.

Eaton România (fostă Moeller Electric) este reprezentanța în țara noastră a concernului Eaton, producător  mondial de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare. Filiala are birouri la București, Brașov, Baia Mare, Constanța, Craiova, Iași, Cluj, Sibiu și Timișoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Spitalul privat „Sf. Constantin” din Brașov a fost certificat NATO

Articolul următor

Se pun bazele primului consiliu județean digital din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share