Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noi promisiuni din partea Primăriei Satu Mare

   Primăria Satu Mare anunță demararea iminentă a lucrărilor în două noi cvartale de parcări din cartierul Micro 17. Suntem convinși că aceste promisiuni vor fi respectate. Tocmai ne-a anunțat cel mai fecund actor al Teatrului de Nord din Satu Mare, Carol Erdos, că ar fi bine să fim atenți pe cine votăm.
   În ultimii patru ani, anunță Biroul de Presă al Primăriei, în municipiul Satu Mare au fost realizate peste 3.100 de noi locuri de parcare, fără a specifica totuși că nu toate acestea au fost inițiate și realizate sub mandatul actualului primar și nu a menționat câte noi locuri de parcare au fost date în folosință în anii 2018 și 2019, ani în care nu au fost alegeri.
   Lucrările de construcție vor începe în cvartalul delimitat de str.Vasile Lupu – str. Belșugului- str. Bobocului- str. Jubileului, precum și în incinta curții de blocuri delimitată de str. Nectarului – str. Someșului – str. Bobocului – str. Ion Vidu.
   Ulterior se vor face lucrări și în cvartalul delimitat de bld. Independenței – str. Someșului – str. Jocului și Piața agroalimentară Micro 17.
.
Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zalăul a bătut palma cu concurența: parteneriat cu cinematograful din mașină

Articolul următor

New fares encourage to international travels by LOT

Citește si:
Total
1
Share