Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zalăul a bătut palma cu concurența: parteneriat cu cinematograful din mașină

Până să finalizeze Cinematograful Scala, obiectiv public închis pentru modernizare, administrația locală din reședința județului Sălaj a încheiat un parteneriat cu organizatorii Cinema Drive, eveniment care va dura patru luni.

Primarul Ionel Ciunt a avut o întâlnire cu reprezentanții centrului comercial Zalău Value Centre (ZVC) în vederea încheierii unui parteneriat pentru organizarea Cinema Drive 2020.

Evenimentul va avea loc în perioada 26 iunie – 2 octombrie, în parcarea ZVC, și cuprinde realizarea de proiecții cinematografice, în intervalul orar 21:30-24:00, pentru 200 de autoturisme și 100 de persoane pe locuri amenajate în gradenă.

Primăria Zalău, prin Poliția Locală, va asigura buna desfășurare a evenimentului și va controla accesul autoturismelor la proiecțiile de film, în baza rezervării online. Municipalitatea va asigura și serviciile de curățenie și salubrizare a zonei de desfășurare.

“Pe lângă celelalte proiecte care sunt în derulare – Cinematograful Scala, planetariul sau zona de picnic din Poienile Aghireș, Cinema Drive 2020 poate fi o opțiune pentru cetățenii municipiului de a-și petrece timpul liber într-un mod plăcut”, a transmis primarul Ionel Ciunt.

În toamna anului trecut, municipalitatea a dat publicității imagini cu noua înfățișare a Scala după lucrările de modernizare. Vechiul cinema este resuscitat printr-un proiect de 3 milioane de euro al Companiei Naționale de Investiții.

La reconfigurarea planurilor, sala de 500 de locuri propusă inițial a fost înlocuită de una cu capacitate mai redusă, căreia i se vor adăuga o sală pentru proiecții 3D, un planetariu și o cafenea. Durata de realizare era prevăzută la 15 luni: două luni proiectarea și 13 luni execuția.

Deși Scala era programat să devină funcțional în vara acestui an, municipalitatea spera să îi dea drumul în 2019, mizând pe faptul că antreprenorul desemnat, Trustul de Construcții și Instalații Cluj, a mai realizat asemenea performanțe.

Cinematografele interioare din România au fost închise în perioada stării de urgență, activată în urma apariției pandemiei de coronavirus, restricție care se menține și în starea de alertă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pandemia scade chiriile la Cluj. Reduceri de până la 10%

Articolul următor

Noi promisiuni din partea Primăriei Satu Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share