Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firmele maramureșene, conectate la noua legislație a muncii

Noutățile și modificările legislative în domeniul muncii și protecției sociale au fost aduse la cunoștința oamenilor de afaceri din Maramureș, în condiții de pandemie.

Camera de Comerț și Industrie (CCIM) Maramureș a organizat un seminar de informare în domeniul muncii dedicat oamenilor de afaceri, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) fiind parteneri.

Din cauza reglementărilor sanitare impuse de starea de alertă, seminarul de informare s-a desfășurat în sistem online, pe platforma Zoom. Directorul târguri promovare al CCIM, Adrian Nicolaescu, inspectorul șef adjunct (relații de muncă) al ITM Marcel Cânța și Mihaela Sfatcău, director adjunct al AJOFM au convocat reprezentanți a 40 de companii maramureșene.

Aceștia s-au înscris online la prezentarea noutăților și modificărilor legislative din domeniul muncii și protecției sociale. În cadrul seminarului interactiv agenții economici au primit și explicații punctuale la întrebările adresate oficialilor ITM și AJOFM Maramureș.

CCIM și-a reluat de luna trecută activitatea cu publicul în sediul său de pe Bd. Unirii. Sunt active serviciile de cursuri, publicitate mobiliară, certificate de origine, consultanță, târguri și expoziții.

Organizația patronală a adresat o scrisoare de atenționare Parlamentului și Guvernului României, în care propune măsuri concrete pentru relansarea cât mai rapidă a economiei, limitarea pierderilor suferite de comunitatea de afaceri și reconsolidarea afacerilor românești.

CCIM este o organizație creată în 1990 pentru a reprezenta, a apăra și a susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate.

Total
26
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cinci comune bihorene cadastrate gratuit de ANCPI din fonduri europene

Articolul următor

Clujul va înghiți alte două filiale ale Electrica Distribuție

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
26
Share