Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii de mobilă din Transilvania au o nouă conducere

Consiliul Director al Clusterului Mobilier Transilvan (CMT) va fi prezidat timp de doi ani de către fondatorul companiei Salice Cluj-Napoca, Ioan Iancu.

63 de membri ai CMT – Transylvanian Furniture Cluster au fost reprezentați la adunarea generală organizată la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj.

Noul Consiliu Director, care va activa în perioada 2020-2021, îl are ca președinte pe Ioan Iancu, de la Salice, și patru vicepreședinți: Dan Pitic – Ax Perpetuum, Ioan Cionca – Taparo, Balint Ede – Antares România – Scaune.ro, Imre Zilahi – revista MagMob.

În plus, am aprobat formarea Consiliului Consultativ, structură informală, cu misiunea de a reprezenta și promova interesele strategice ale clusterului. Va fi coordonat de Csaba Laczko, membru de onoare al CMT”, a precizat conducerea organizației cu sediul la Cluj-Napoca.

CMT are în prezent 85 de membri, cei cinci nou-veniți a căror aderare a fost acceptată în adunarea generală fiind societățile Accesoria Group, Davurent, Silva Nobilis, Jovan și Universitatea Bogdan Vodă.

Organizația are un portofoliul nou format din 10 propuneri de proiecte validate de membri și care urmează să fie incluse în strategia sa de dezvoltare. Echipa de management a decis că va rămâne deschisă și spre alte propuneri de proiecte, care să completeze lista inițială.

CMT a fost înființat în 2012, având ca fondatori companii, instituții și universități – cu interese diverse în industria mobilei, de la furnizori la producători și de la distribuitori la specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie.

Total
15
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Warsaw first Polish city to join EBRD Green Cities

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Transilvania, tigrul economic al României

Citește și:
Citeste mai mult

Să ne rugăm, să nu vină iarna

România este dependentă și va rămâne dependentă de gazele de import.  Acest adevăr s-a mai încercat în trecut…
Citeste mai mult

Dacia Faber va reabilita podul din Ileanda

Societatea de construcții Dacia Faber a preluat amplasamentul pentru investiția care vizează consolidarea și punerea în siguranță a…
Zi de Zi știri economice:
Total
15
Share