Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Autocarele de Budapesta și Viena, reactivate în Transilvania

Majoritatea orașelor importante din regiunile Banat și Transilvania vor fi reconectate la transportul în comun internațional spre Ungaria și Austria.

Operatorul cu cea mai mare rețea de autocare pe distanțe lungi din Europa, FlixBus, a anunțat că va face din nou curse directe spre Viena și Budapesta. Din Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Sighișoara, Târgu-Mureș, Turda, Cluj-Napoca, Oradea vor fi cinci curse săptămânal. 

Din 25 iunie, operatorul va relua cursa de noapte directă din București spre Budapesta și Viena la care vor avea acces călătorii din Ploiești, Brașov, Făgăraș, Sibiu, Deva, Timișoara, Arad.

Din 2 iulie, vor reîncepe curselor spre Cehia, cu cinci curse pe săptămână, Timișoara – Praga. Până la finalul lunii iunie, operatorul va relua cursele internaționale spre 50 de destinații, printre care Innsburck, Zurich, Geneva, Lyon, Grenoble, Dortmund sau Frankfurt.

Deoarece operațiunile furnizorului de servicii de autocar sunt reluate în tot mai multe țări din Europa, pasagerii pot călători către și mai multe destinații cu doar o singură interconexiune. 

Toate autocarele vor fi dezinfectate după fiecare călătorie. Controlul digital al biletului și prezența dezinfectantului pentru mâini în autocar sunt proceduri implementate. 

În zonele de așteptare, în timpul îmbarcării și debarcării, trebuie menținută distanța de siguranță de 1,5 m. Purtarea unei măști care să acopere nasul și gura este obligatorie pe durata întregii călătorii. Din motive de siguranță, toaletele la bordul autocarului vor fi închise temporar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Băncile au suspendat la plată, până la sfârșitul anului, circa 321.000 de credite

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Universitatea, motor al dezvoltării sociale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share