Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Continuă lucrările la Drumul Apusenilor (Beiuș – Stâna de Vale – Coada Lacului)

Reabilitarea străzii 1 Decembrie 1918 din Beiuș, pe o porțiune de peste 2 kilometri, a fost inclusă în proiectul Drumului Apusenilor, finanțat prin Programul Operațional Regional.

Lucrările la tronsonul 1, Beiuș – Stâna de Vale – Coada Lacului, avansează conform graficului de execuție. Miercuri au început și lucrările în municipiul Beiuș, de la sensul giratoriu (km 0,00) spre ieșirea către Budureasa. Ne cerem scuze pentru orele când nu se poate circula din Budureasa spre Stâna de Vale, fiind nevoiți să închidem drumul, însă vă asigurăm că în doar câteva zile, drumul va fi redeschis traficului rutier”, a anunțat vicepreședintele CJ Bihor, Ioan Mang.

Tronsonul 1 al Drumului Apusenilor cuprinde DJ 764 (Beiuș – Budureasa – Stâna de Vale ) și DJ 108J (Stâna de Vale – Coada Lacului Remeți), și are o lungime totală de 43,375 km.

Pe porțiunea cuprinsă între Coada Lacului și Stâna de Vale se fac săpături în stâncă pentru lărgirea drumului la 6 m și se lucrează la mutarea rețelei de energie electrică. Termenul de finalizare a lucrărilor, conform contractului, este luna noiembrie 2022. Autoritățile speră ca porțiunea Beiuș – Stâna de Vale să se finalizeze anul acesta. Pe 16 iunie, vicepreședintele Ioan Mang a anunțat că, asocierea de firme, a cărei lider este Drumuri Orășenești S.A., a început lucrările la DJ 108K, Remeți – limită de județ Cluj (Valea Drăganului). Drumul are o lungime de 12,893 km și face parte din proiectul „Traseul Regional Transilvania Nord, Drumul Apuseni; Reabilitare și modernizare DJ 108K, județul Bihor”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Global Vision: Romanian industrial market. Drivers of growth in times of crisis.

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] De la El Camino, trecând prin Via Maria Theresia, spre Via Transilvanica

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share