Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sala Sporturilor din Câmpia Turzii va fi modernizată cu 5,4 milioane

Compania Națională de Investiții (CNI) va moderniza Sala Sporturilor Ioan Stanatiev din Câmpia Turzii și va finanța viitorul bazin de înot din localitate.

Consilierii locali din Câmpia Turzii au aprobat documentația pentru lucrările ce urmează a se executa și predarea obiectivului către CNI.

Modernizarea are o valoare financiară de 5,4 milioane de lei. Primarul Dorin Lojigan se va deplasa la București, cu documentația aferentă, fiind șanse ca lucrările să înceapă în această toamnă.

”La fel cum vor începe lucrările și la bazinul de înot, care este în procedură de evaluare a ofertelor, lucrare executată tot de CNI”, a precizat edilul.

Durata de realizare a investiției este de patru ani luni, termen care cuprinde inclusiv procedurile de achiziții și serviciile conexe proiectului.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Tenaris: “Discuțiile cu guvernul pot crea un viitor mai optimist”

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] UMFST Târgu-Mureș, „ambassador of the tradition of the Romanian school of medicine and pharmacy abroad”

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
3
Share