Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tenaris: “Discuțiile cu guvernul pot crea un viitor mai optimist”

Mediul de afaceri are nevoie de înțelegerea problemelor cu care se confruntă, susține  conducerea uzinei zălălaune TenarisSilcotub, după întrevederea cu reprezentanții guvernului.

Premierul României, Ludovic Orban; ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode; ministrul Economiei, Virgil Popescu, s-au aflat, în fabrica de țevi de la Zalău pentru o întâlnire cu echipa TenarisSilcotub.

Echipa guvernamentală a discutat cu managementul companiei și a avut ocazia să viziteze secția de țevi petroliere și centrul de componente auto-moto.

O vizită importantă, într-o perioadă în care mediul de afaceri are nevoie de o înțelegere a problemelor cu care se confruntă și de o discuție deschisă asupra soluțiilor ce pot creiona un viitor mai optimist” a remarcat conducerea Tenaris.

Producătorul de ţevi industriale Silcotub din Zalău, parte a grupului internaţional Tenaris, controlat de familia italiană Rocca, a realizat în 2019 afaceri de 505 milioane de euro.

Societatea exportă 80% din producţie şi are ca şi clienţi companii din industria energetică și auto precum OMV Petrom, Exxon Mobile, Chevron, Autoliv.

Fabrica de la Zalău are o capacitate anuală de 250.000 tone oţel şi produce pentru industria energetică şi automotive. TenarisSilcotub e cel mai important producător de ţevi din oţel fără sudură de diametre mici din țară, cu sedii în Zalău, Bucureşti, Câmpina, Călăraşi, Cluj-Napoca.

Total
12
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

„Administrații eficiente și primari vizionari”. Tarna Mare - tărâm românesc de basm

Articolul următor

Sala Sporturilor din Câmpia Turzii va fi modernizată cu 5,4 milioane

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Citeste mai mult

Beiușul va avea stadion nou

Au început lucrările de modernizare la Stadionul Municipal Beiuș. Potrivit Primăriei Beiuș, investiția, în valoare de 6,5 milioane…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
12
Share