Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nymphaea Oradea redeschis din 3 iulie

După aproape patru luni de la anunțarea suspendării activității, cel mai modern parc acvatic din vestul țării își reia activitatea începând de vineri, 3 iulie 2020. În toată această perioadă, angajații complexului de agrement au desfășurat activități de igienizare, dezinfecție, mentenanța bazinelor interioare, întreținerea spațiilor verzi și curățenie generală.

În contextul pandemiei de coronavirus și a reglementărilor dispuse de autorități, într-o primă etapă va funcționa doar zona exterioară a complexului de agrement. Nu vor fi disponibile în această perioadă zona de interior, cea de wellness și nici programul de înot.

Vizitatorii trebuie să știe că vor avea obligația să poarte mască de protecție la casieria Aquaparkului, precum și în toate celelalte spații închise din complex. Acestea vor putea fi achiziționate și de la casieria Aquaparkului, la prețul de 1,5 lei.

La intrarea în Aquapark, va exista o zonă de triaj epidemiologic, unde vizitatorilor li se va măsura temperatura. Totodată, vizitatorilor li se va reaminti că au obligația să respecte regulile de igienă respiratorie, de distanțare socială, precum și culoarele de acces stabilite de administrația Aquaparkului. Conform reglementărilor, șezlongurile vor fi așezate la o distanță de 2 metri unul față de altul.

Având în vedere că va fi un număr de locuri limitat, pentru acces garantat, persoanelor care doresc să viziteze complexul li se recomandă să-și achiziționeze biletele online, anticipat.

O noutate pentru acest sezon estival este introducerea brățărilor încărcate cu credit în valoare de 100 lei, care pot fi achiziționate online. În situația în care valoarea creditului încărcat pe brățară nu va fi consumată integral, aceasta va fi returnată la plecare.

Șapte bazine, șase tobogane

Vizitatorii Aquaparkului au acces gratuit la cele șapte bazine și șase tobogane exterioare, la șezlonguri, precum și la parcarea din fața complexului de agrement. Ei vor putea să-şi achiziționeze mâncare gătită de la corpurile de alimentație publică din exterior.

Preţurile au rămas aceleaşi: 60 de lei pentru adulţi, 50 de lei pentru elevii peste 14 ani până la 18 ani şi pensionari, respectiv 30 de lei pentru copiii cu vârste peste 3 ani până la 14 ani, toate acestea pentru o zi întreagă, în intervalul 10:00 – 22:00. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Credit de 4 milioane de euro de la BRD pentru fabrica Aramis

Articolul următor

Cinci companii vor ridica Baza La Terenuri din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share