Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cinci companii vor ridica Baza La Terenuri din Cluj

Asocierea formată din societățile Ro-Verde Landscaping, Opentrans, Electrogrup, Cris Garden și Prospect Drill a demarat lucrările de 6,5 milioane de euro pentru concretizarea Bazei Sportive La Terenuri, din cartierul clujean Mănăștur.

Finalizarea lucrărilor este programată pentru septembrie 2021. Suprafața noii baze sportive este de 42.410 mp și va fi organizată pentru a cuprinde mai multe tipuri de activități.

Noile amenajări sunt pentru sporturi în aer liber (terenuri de tenis de câmp, baschet, minifotbal, badminton, volei) și în spațiu închis (squash, tenis de masă, yoga, aerobic); zone de recreere pentru copii și seniori; skatepark, fitness și cu aparate și echipamente pentru parkour; pistă de alergare; amfiteatru în aer liber transformat în patinoar în sezonul rece.

De asemenea, se vor amenaja parcări auto, parcări pentru biciclete și bike sharing (41 rasteluri x 2 locuri), stații de încărcare pentru biciclete și trotinete electrice. Iubitorii de artă vor avea ocazia de a-și etala talentul prin grafitti pe un perete dedicat pentru acest aspect.

Accesul pietonal se va realiza din str. Mehedinți și se propune amenajarea a trei poduri pietonale peste pârâul Calvaria (unul existent și două noi). Valoarea contractului este de 26,5 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nymphaea Oradea redeschis din 3 iulie

Articolul următor

Grupul Taparo va acoperi necesarul de măști al României

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share