Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A început construirea noii unități Techtex din Maramureș

Constructorul turdean Asa Cons a trimis primele materiale necesare edificării primei fabrici de textile medicale din România.

“Am început să livrările grinzile principale tip I, de 28 m lungime, pentru noua unitate de producție măști și echipamente de protecție medicală Techtex din Baia Mare”, a informat conducerea ACT.

Societatea este liderul pieţei româneşti în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcţii nerezidenţiale, fiind profilată pe construirea de centre comerciale şi logistice, depozite, lucrări de infrastructură, construcţii industriale şi civile.

Prima fabrică de textile medicale din România, inaugurată deja în județul Maramureș, va realiza măști cu filtru de protecție și măști pentru copii. Grupul Taparo are deja două asemenea unități de producție.

Piatra de temelie a fabricii a fost pusă în prezența premierului Ludovic Orban. Grupul a achiziționat linii tehnologice automatizate pentru producția de măști, unele pentru cadrele medicale care intră în contact cu bolnavii  de coronavirus.

Taparo, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din România, s-a reprofilat în vreme de pandemie de coronavirus pe echipamente de protecție pentru medici, avizate de autorități. 4Brands și Techtex, parte din grup, au început producția de măști, capeline, halate și botoși.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Managerul Sfara Tours, în fruntea patronatului de turism din Nord-Vest

Articolul următor

Centrul Medical Transilvania își face sediu în centrul Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share