Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centrul Medical Transilvania își face sediu în centrul Clujului

Compania de construcții Electrogrup a prezentat felul în care va arăta viitorul sediu al Centrului Medical Transilvania (CMT).

Noua clădire va avea șase niveluri, cu o suprafață desfășurată de 2.043 mp și se dorește a fi un reper în domeniul cercetării și dezvoltării diagnosticului și tratamentului accidentelor vasculare cerebrale pentru Regiunea de Nord-Vest.

Centrul medical va dispune și de o parcare cu o capacitate de 18 locuri, pentru personal si pacienţi, fiind vizat și accesul special al ambulanței, pentru deservirea laboratorului de urgențe.

CMT reprezintă prima investiție daneză privată în domeniul medical din România. Centrul își desfășoară acum activitatea în cartierul Zorilor, unde oferă servicii de imagistică medicală.

Electrogrup face parte E-Infra, grup de cinci companii active în domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, alături de Netcity Telecom, Direct One, Nova Power & Gas și WESEE, cu 600 de angajați și afaceri de 110 milioane de euro.

Total
34
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

A început construirea noii unități Techtex din Maramureș

Articolul următor

Florentin Tuș, reales în fruntea patronilor maramureșeni

Citește și:
Populaţia rezidentă a județului Cluj, conform rezultatelor definitive ale RPL 2021, este de 679.141 persoane, în scădere cu 11.965 față de recensământul din octombrie 2011.
Citeste mai mult

Clujul a pierdut 12.000 de locuitori

Institutul Naţional de Statistică a publicat primele rezultate definitive ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor (RPL), runda 2021. Populaţia…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
34
Share