Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Florentin Tuș, reales în fruntea patronilor maramureșeni

Oamenii de afaceri grupați în Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) și-au desemnat conducerea care va superviza activitatea organizației timp de patru ani încolo.

Adunarea Generală a Membrilor CCIM a avut loc la Centrul de Instruire și Marketing Gheorghe Marcaș, unul dintre punctele de pe ordinea de zi vizând alegerea conducerii instituției camerale pentru mandatul 2020-2024.

Cu o prezență numeroasă, dar și cu luarea măsurilor de prevenire a infecției cu noul coronavirus, a fost ales noul Colegiu de Conducere al CCIM, format din 15 membri. În funcția de președinte a fost reales Florentin-Nicolae Tuș, care își va exercita mandatul pe o perioadă de patru ani.

“Apreciez încrederea ce mi-a fost acordată pentru a îndeplini și pe mai departe obiectivul instituției camerale și anume acela de a sprijini companiile membre, respectiv de a susține și de a asigura un dialog deschis între mediul de afaceri din județul Maramureș și autorități ori alte organisme.

Am dat asigurări că vom continua să ducem la îndeplinire obiectivele stabilite, cu respectarea tuturor măsurilor impuse de reglementările sanitare determinate de coronavirus – să identificăm noi activități de informare, de formare profesională care pot veni în sprijinul comunității de business”, a declarat Florentin Tuș.

Organizația patronală a adresat o scrisoare de atenționare Parlamentului și Guvernului României, în care propune măsuri concrete pentru relansarea cât mai rapidă a economiei, limitarea pierderilor suferite de comunitatea de afaceri și reconsolidarea afacerilor românești.

CCIM este o organizație creată în 1990 pentru a reprezenta, a apăra și a susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centrul Medical Transilvania își face sediu în centrul Clujului

Articolul următor

Sisteme de ventilație pe bani europeni implementate în două școli orădene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share