Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

25% dintre clujeni își plătesc apa și canalizarea pe internet

Un sfert dintre persoanele fizice și juridice racordate la serviciile de apă și canalizare ale Companiei de Apă Someș (CAS) Cluj-Napoca își achită facturile online, la o jumătate de an de la activarea aplicației informatice dedicate.

În contextul pandemiei de coronavirus și al măsurilor de distanțare socială, Consiliul Județean și CAS au solicitat clienților operatorului regional să apeleze la mijloacele electronice de plată puse la dispoziție și de a evita deplasarea fizică la casierii.

Din decembrie 2019, CAS a introdus aplicația web MyCAS, ce permite plata online a facturilor emise, spre deosebire de modulul anterior care permitea doar vizualizarea.

Aplicația este parte a site-ului operatorului, fiind disponibilă și o aplicație mobilă cu aceeași denumire, ce poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

În cadrul aplicației este posibilă vizualizarea tuturor facturilor emise pentru unul sau mai multe puncte de consum determinate, plata facturilor în condiții de maximă siguranță, descărcarea facturilor și transmiterea de sesizări.

De la momentul dării în folosință aplicația a primit un feedback pozitiv din partea clienților, dovadă fiind și faptul că până acum 25% din clienții CAS și-au creat conturi și au efectuat plăți prin intermediul acesteia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oxygen clădește relații de încredere

Articolul următor

Peste un miliard de lei pentru investițiile de mediu: programe de eficiență energetică și reducere a emisiilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share