Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Floreștiul și-a primenit căile de acces către Cluj-Napoca

Pe teritoriul celei mai mari comune din România s-au modernizat drumurile de acces către reședința de județ a Clujului, fiind finalizate proiectele de asfaltare.

Lucrările de modernizare la șoseaua de pe partea de sud, care are acces în Drumul Național nr. 1 – Avram Iancu, via Vivo Center și Metro, dinspre str. Tăuțiului, au fost terminate în această primăvară, conform autorităților locale.

Aici au fost executate marcaje rutiere, semne de circulație, locuri de parcare și zone de refugiu. Acum sunt trasate stațiile Compania de Transport Public Cluj-Napoca și din toamnă urmează să circule pe aceste rute mijloacele de transport în comun de persoane.

Rețea de drumuri comunale reabilitate din zonă a fost asfaltată, ele fiind aduse la standarde moderne. În schimb, drumul de ocolire de pe partea de nord, în reconstrucție, este blocat în prezent, urmând relicitarea execuției.

Alte două proiecte au fost finalizate vara trecută. Pe drumul de pe partea de nord, care face legătură cu cartierul Grigorescu, din Cluj-Napoca, dinspre aquapark a fost turnat asfaltul. Au fost amenajate marcaje rutiere, semne de circulație și zone de refugiu auto, plus sensuri unice pentru un trafic fluent și în condiții de siguranță.

De asemenea, DN1 – str. A. Iancu a fost modernizat pe teritoriul localității. Cu această ocazie a fost instalat și un sistem inteligent de dirijare al circulației auto și pietonale, cu semaforizare inteligentă și senzori de numărare a mașinilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Primele băi sărate din Sovata

Articolul următor

Relansarea economică a turismului românesc: peste 300 mln. euro pentru HoReCa, stimulente pentru atragerea turiștilor străini

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share