Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Piscină de patru stele, redeschisă în Țara Lăpușului

Complexul turistic Castel Transilvania, din județul Maramureș, a anunțat redeschiderea piscinei sale, dar și a sezonului de evenimente în aer liber, odată cu măsurile de relaxare a turismului instituite de guvern.

Primele evenimente programate aici sunt o degustare de bere artizanală de Satu Mare și una de vinuri Chateau Vartely & Vinaria Dac. Piscina este încălzită la 29-30 de grade, în prețul de intrare fiind inclus șezlongul și jacuzzi cu apă sărată.

Cele dintâi funcțiuni redeschise după finalul stării de urgență din România au fost grădina și terasa. Complexul a fost închis în aprilie. Business-ul inițiat de antreprenorul Sorin Sâncrăian a înregistrat în 2019 afaceri de 3,7 milioane de lei și un profit net de 0,7 milioane, cu 35 angajați.

Complexul turistic cu aspect medieval se află la ieșirea din Baia Mare spre Țara Lăpușului. Acesta dispune de hotel de 4*, restaurant, terasa rustică Șura Castelului, piscină cu poolbar,  jacuzzi cu apă caldă și sărată, o piscină mică.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Relansarea economică a turismului românesc: peste 300 mln. euro pentru HoReCa, stimulente pentru atragerea turiștilor străini

Articolul următor

Oxygen clădește relații de încredere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share