Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica Techtex va produce măști chirugicale la 60 de bani

Taparo Târgu-Lăpuș, grup care deține producătorul de echipamente medicale Techtex, susține că poate să comercializeze 30 de milioane de măști chirurgicale pe lună la un preț de 0,60 lei bucata.

„Producem echipamentele de protecție de la granulă, la material nețesut, până la mască, halat, combinezon, capelină și botoși. Materia primă principală este polipropilena, pe care o cumpărăm sub formă de granule de la producători autohtoni.

Din ea realizăm materialul nețesut, care este baza pentru toate echipamentele de protecție medicală și de igienă personală. În această lună vom instala și linia de producție a materialului filtrant, Techtex devenind prima companie românească ce produce acest material.

Vom fabrica aici, în țară, absolut toate materialele necesare realizării echipamentelor de protecție. Asta înseamnă că vom putea oferi cel mai bun preț pe piața din România pentru măștile chirurgicale sigure, testate și avizate de specialiștii Ministerului Apărării Naționale.

Obiectivul nostru nu a fost să producem măști, ci să securizăm producția din punct de vedere al cantității, calității și prețului”, a declarat Ioan Filip, președintele grupului Taparo. Măștile chirurgicale și FFP2, produse de Techtex, sunt înregistrate sub marca proprie Dr. Albert.

Taparo, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din România, s-a reprofilat pe echipamente de protecție pentru medici, avizate de autorități. 4Brands și Techtex, parte din grup, au început producția de măști, capeline, halate și botoși.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Covasna county - Land of Mineral Water

Articolul următor

Clujul își modernizează 58 de blocuri cu 14 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share