Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

KFC va face angajări pentru noul său restaurant din Baia Mare

Noul restaurant fast food din complexul Baia Mare Value Centre (BMVC) va funcționa în sistem take away până la ridicarea restricțiilor din partea guvernului.

Sphera Franchise Group (SFG), operatorul pe plan local, în sistem de master franciză, a lanțului KFC, a deschis o unitate pe 170 mp în cadrul BMVC. Momentan este deschisă în regim take away până la noi directive din partea autorităților.

KFC va recruta 35 de persoane în funcţii precum lucrător bucătărie, casier, bucătar, asistent manager, angajarea nefiind condiționată de experiența anterioară de lucru.

„2020 reprezintă o adevărată provocare în ceea ce privește industria hoteluri, restaurante, catering. Avem încrederea că, prin colaborarea cu autoritățile și aplicarea unor standarde riguroase, ce vizează desfășurarea activității în restaurante în cele mai sigure condiții, vom reuși treptat să revenim la normalitate”, a declarat Marian Gogu, director general al KFC România.

SFG deţine companiile care operează în sistem de master franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, Taco Bell. Principalii săi concurenți în România sunt McDonald’s, Burger King și Subway.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elite în business. Județul Mureș: AAGES Mureș (Ranking 18), producător strategic pentru industrie

Articolul următor

Fondurile europene schimbă Sănătatea din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share