Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cetatea Oradea va găzdui spectacolele teatrelor și concertele Filarmonicii

Cetatea Oradea Captură: Youtube

Miercuri, 8 iulie a fost semnat protocolul de colaborare dintre Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural, Teatrul „Regina Maria”, Teatrul „Szigligeti Szinhaz” și Filarmonica de Stat Oradea.

Având în vederea că nici teatrele și nici Filarmonica de Stat nu își pot desfășura activitatea artistică în interior, soluția ca Muzeul Orașului Oradea să devină gazda acestor evenimente a fost una mai mult decât binevenită, iubitorii de teatru și muzică fiind așteptați de acum în curtea Cetății Oradea.

Scopul acestui protocol îl reprezintă așadar colaborarea, cu titlu gratuit, privind găzduirea spectacolelor și evenimentelor organizate de către cele trei instituții culturale în Cetatea Oradea, astfel: Teatrul Regina Maria – Trupa Arcadia, pe scena Teatrului de Vară; Teatrul Regina Maria, în spațiul din curtea Palatului Princiar – amplasare scena mobilă; Teatrul Szigligeti Szinhaz, pe scena Teatrului de Vară; Filarmonica Oradea, scena teatrului de vară și spațiul din curtea Palatului Princiar – amplasare scenă mobilă.

Acordul a fost semnat de Angela Lupșea – director Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural, Elvira Rîmbu – Manager Teatrul „Regina Maria”, Czvikker Katalin – manager Teatrul „Szigligeti Szinhaz” și Meleg Vilmos – manager Filarmonica de Stat Oradea, și se întinde pe o perioadă de 6 luni.

Muzeul Orașului va pune la dispoziția instituțiilor culturale toate informațiile tehnice necesare în vederea organizării evenimentelor sau spectacolelor. Totodată, conform programului transmis de instituțiile culturale, muzeul va asigura spațiul, care se predă curat și funcțional și va asigura, după caz, logistica necesară, la solicitarea în scris a instituțiilor culturale, în limita bunurilor existente în dotare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Harghita - natural treasure in the heart of Szekler Land & unique places to visit

Articolul următor

Cum asigură Casa Bucur legalitatea serviciilor funerare în sectorul 1?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share