Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MAN a inaugurat cel de-al 9-lea MHS Truck Service din România, la Oradea

MHS Truck Service Oradea, inaugurat vineri, 10 iulie 2020, s-a bucurat de prezența a numeroase oficialități. Este vorba despre Emil Hurezeanu, ambasadorul României la Berlin, George Bologan, ambsadaorul României în Italia, Marilen-Gabriel Pirtea, deputat și Rector al Universității de Vest din Timișoara, Dragoș CL Preda, secretar de stat cu atribuții în comunicare, Ilie Bolojan, primarul orașului Oradea, Bátori Géza, primarul orașului Borș, Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

Service-ul de la Oradea ste al 9-lea service MAN, din cadrul rețelei naționale MHS Truck Service. Aceasta mai deține ateliere de service proprii în București, Otopeni, Brașov, Sibiu, Cluj, Timișoara, Constanța și Bacău.

Începând din 10 iulie, MHS Truck Service Oradea asigură 24 de locuri noi de muncă în zona respectivă. În total, rețeaua MHS Truck Service oferă un număr de 280 de locuri de muncă la nivel national.

Investiția serviceu-lui MAN din Oradea se ridică la valoarea de 4 milioane de euro.

MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul mărcilor MAN și Neoplan în România, susține sectorul de transport, vital pentru asigurarea celor necesare depășirii situației de criză, cauzată de pandemia de Coronavirus (COVID 19).Noul sediu MHS Truck Service Oradea este situat pe drumul european E60/DN1, în apropierea punctului de trecere a frontierei Borș. Acesta se întinde pe o suprafață de 12.000 mp, dintre care 2.800 mp sunt alocați clădirii de birouri și atelierului, iar restul de 9.200 mp sunt destinați parcării camioanelor care vor veni la service și autovehiculelor noi destinate livrării.

La inaugurare a fost prezent și Emil Hurezeanu

Atelierul MHS Truck Service Oradea dispune de 4 canale de lucru și un canal destinat verificării ITP. În atelier vor fi asigurate 16 posturi de lucru pentru specialiștii productivi care vor efectua lucrări de mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie și ITP, respectiv un număr de 8 posturi de lucru pentru personalul TESA, în această unitate desfășurându-și activitatea un număr total de 24 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Bran - Queen Marie’s Heart Castle

Articolul următor

Echipamente de top în dotarea Clinicii de Pneumologie a Spitalului Județean Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share