Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție de peste 4,7 milioane de lei în Parcul Soarelui din Oradea

Cartierul Oncea din Oradea va avea un parc, care se numește Parcul Soarelui. În luna februarie a început amenajarea coridorului verde din Cartierul Soarelui, pe o suprafaţă de 3 hectare. Este vorba de un teren degradat, care a fost curăţat de gunoaie şi nivelat, fiind delimitat de strada Macului la vest, de strada Bajor Andor la nord și de strada Fenyes Szabolcs la sud.

În prezent lucrările sunt într-o fază avansată, fiind realizate în procent de 70%. Până la începutul lunii septembrie parcul va fi gata, cu zone de relaxare, facilități de agrement și sport, suprafețe verzi cu plantații de arbori și arbuști.

Zona de N-E a parcului va fi zonă peisagistică, naturală, populată cu trei specii de copaci, oferind zone umbrite, dar și zone de pajiște însorită. În incinta parcului se va amplasa un teren de baschet, dar și o zonă dedicată șahului.

Lucrările sunt executate de SC Saminstal SRL și sunt realizate în cadrul proiectului de revitalizare urbană la nivelul Municipiului Oradea. Valoarea contractului de lucrări este de 4.792.671,52 lei (fără TVA).

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Paris Real Estate Week: a programme fully focused on the future of cities

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Bibliotheca Telekiana

Citește și:
Citeste mai mult

Cum arată noua fabrică Aboliv de la Cluj

Investitorii din comuna Mihai Viteazu au prezentat unitatea de producție a mezelurilor recent pusă în funcțiune. “Hala noastră…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share