Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua Marty și-a redeschis terasele, însă restaurantele mai așteaptă

Lanțul cu specific american Marty Restaurants a activat terasele sale din Cluj-Napoca în condițiile în care localurile din interior sunt încă nefuncționale.

Terasele active sunt Marty Society, Marty Sports & Grill, Marty Plaza. În perioada stării de urgență rețeaua a operat în sistem de livrare la domiciliu. “Prioritatea noastră principală este siguranța alimentară și protejarea voastră și a echipei noastre. Pentru a preveni pe cât posibil răspândirea Covid-19, am implementat o serie de măsuri”, au transmis reprezentanții Marty.

Printre acestea se numără plata online a produselor comandate, nerecomandând achitarea cu numerar, nici măcar cea cu cardul la curier. ”Este cel mai rapid, sigur și igienic mod pentru a evita răspândirea virusului”, au justificat aceștia.

La finele anului trecut, Marty a inaugurat noul său restaurant din Vivo Center, care însă a trebuit să fie închis odată cu apariția pandemiei de coronavirus. Un alt local deschis în 2019 a fost cel din Piața Muzeului.

Rețeaua de restaurante creată de întreprinzătorul clujean Marcel Suciu avea planuri de extindere regională, următoarele ținte fixate fiind Oradea, Timişoara, Braşov și Satu Mare. În 2018, lanțul inaugura prima sa unitate la București, în Sun Plaza. 

Grupul Marty avea afaceri anuale de 12 milioane de euro în 2018 și 600 de angajaţi. Suciu a investit și în rețeaua de cafenele Narcoffee Roasters, în parteneriat cu Dan Isai, de la Salad Box. 

Lanțul Marty Restaurants, cu specific internațional – american și italian – cuprinde șase restaurante în Cluj-Napoca, în zona stradală și în mall-uri. Compania a lansat un program de francizare, fiind în discuții cu mai mulți parteneri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ariston Thermo Romania: Mai putin de 10% dintre romani fac revizia tehnica anuala a centralelor termice

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Sovata - a Tourist Resort of Over 140 Years

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share