Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Techtex își ridică o nouă fabrică lângă Baia Mare

Fabricantul de textile medicale și echipamente sanitare Techtex va avea din toamnă o nouă unitate de producție, situată lângă municipiul Baia Mare.

Societatea a fost înființată în 2017 și se bazează pe experiența și investițiile grupului său, Taparo, în textile tehnice nețesute, conform portalului Revista Mobila. Grupul specializat în producția de mobilier s-a adaptat rapid la schimbarea cererii globale de textile medicale.

Acesta a dezvoltat o unitate regională de producție strategică, pentru securizarea materialelor textile și asigurarea necesarului pentru producția de echipamente de protecție medicală și de igienă personală.

Techtex este acum singurul producător de material nețesut din polipropilenă din România, iar produsele sale sub brandul Dr. Albert pot fi comandate direct sau achiziționate din marile rețele comerciale Lidl și Carrefour.

„Am realizat un plan pe termen mediu și lung pentru ridicarea unei noi hale de producție și achiziționarea unor linii tehnologice performante. Noua fabrică va deveni funcțională în trimestrul al IV-lea al acestui an și va avea o suprafață desfășurată de 19.000 mp.

Producția de textile medicale, de echipamente de protecție sanitară și de igienă se desfășoară acum în spațiile deja amenajate în cadrul grupului Taparo, situate în Târgu-Lăpuș, iar noua capacitate este în dezvoltare lângă Baia Mare”, a declarat Mihai Filip, proprietarul Techtex.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Meseriile viitorului, promovate de patronii din Ardeal

Articolul următor

Treceri de pietoni 3D, amenajate în centrul Zalăului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share