București Real Estate Ultimele stiri

KPMG își mută birourile în MIRO, cel mai nou proiect Speedwell în București

Speedwell și KPMG anunță încheierea unei tranzacții importante pentru închirierea de birouri în MIRO, un nou proiect ce urmează să fie dezvoltat în zona Băneasa, București. Speedwell a primit autorizația de construire, o etapă esențială în evoluția proiectului. Drept urmare, angajații KPMG se vor putea muta în noul sediu la sfârșitul anului 2021.

Compania de consultanță imobiliară Knight Frank a fost cea care a gestionat această tranzacție.
KPMG va ocupa 8.500 mp, suprafața reprezentând aproximativ 40% din totalul disponibil spre închiriere în cadrul MIRO. Marcând astfel una dintre cele mai mari tranzacții din ultimele luni, contractul reconfirmă valoarea conceptului propus. Cu spații de birouri clasa A, certificări BREEAM Excellent și WELL, alături de multe facilități concepute pentru bunăstarea angajaților, MIRO este cea mai bună alegere pentru un mediu favorabil de lucru.

“Activitățile Speedwell evoluează într-un ritm rapid în România. Încheierea unei tranzacții cu o companie multinațională așa cum este KPMG ne confirmă încrederea în acest proiect și strategia noastră de dezvoltare. Noile spații de birouri reprezintă o investiție în confortul celor ce vor lucra aici. MIRO creează un mediu de lucru sănătos și flexibil printr-un echilibru între muncă și timp liber, datorită facilităților, spațiilor verzi și celei mai noi tehnologii din domeniu.

MIRO este amplasat în cea mai verde și atractivă zonă pentru birouri și locuire din București. În paralel cu acesta, începem dezvoltarea proiectului rezidențial The Ivy, în aceeași zonă, la o distanță de mers pe jos de MIRO. Astfel, se creează un echilibru între viața profesională și cea personală, în apropierea celui mai de succes centru comercial din România. Suntem entuziasmați și credem, acum mai mult decât oricând, că proiectele dezvoltate în România sunt un real succes.” a declarat Jan Demeyere, Co-Fondator și Partener Speedwell.

“Decizia KPMG România de a se muta într-un nou sediu modern în București reflectă obiectivul nostru de dezvoltare ca lideri în domeniul consultanței și ca unul dintre angajatorii de top, în următorul deceniu. Noul spațiu cu certificări BREEAM Excellent și WELL pune accentul pe sustenabilitate și eficiență energetică prin aplicarea celor mai noi tehnologii, sporind standardele de calitate. Mai mult, acestea oferă angajaților noștri un spațiu de lucru îmbunătățit și un echilibru între timpul lucrat de acasă și cel petrecut la locul de muncă. Provocările operaționale actuale vor fi rezolvate prin intermediul unui sistem HVAC care asigură aer proaspăt și curat în întreaga clădire, un mediu de lucru sigur, spații de colaborare, de relaxare și săli de ședință care transformă mijloacele de tehnologie în instrumente pentru succes. Așteptăm cu entuziasm această nouă etapă care demonstrează angajamentul KPMG pentru un viitor mai bun și pune pe primul loc sănătatea și siguranța angajaților și a clienților noștri.”, a declarat Ramona Jurubiță, Country Managing Partner KPMG România.

“Semnarea unui contract atât de important într-o perioadă oarecum dificilă este o onoare pentru noi și suntem convinși că această relație de colaborare va fi benefică pentru toate părțile implicate, pe termen lung. Piața de birouri trece printr-o perioadă de adaptare, perioadă la care luăm parte în mod activ și lucrăm la concluziile finale. În primele șase luni ale anului au fost încheiate 66 de tranzacții, însumând o suprafață totală de 100.000 mp, mai puține decât de obicei, din cauza stării de urgență. În ciuda acestui fapt, ne așteptăm la o revenire, începând cu 2021.”, a declarat Horațiu Florescu, Chairman & CEO, Knight Frank România & Ungaria.

Localizat în zona de nord a Bucureștiului, MIRO va pune la dispoziția chiriașilor spații de birouri cu design premium și un mediu de lucru confortabil. Proiectul se diferențiază prin vizibilitate, acces facil realizat din Șoseaua București-Ploiești și accentul pus pe bunăstarea celor care vor lucra aici.

Despre Speedwell

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea, alături de cele două proiecte din nordul capitalei, menționate mai sus.

Related posts

Proclamație a statului Ohio dedicată Centenarului României

Stefana Muresan

Universitatea de Vest din Timișoara se pregătește să găzduiască peste 100 de olimpici și pasionați de robotică

Ligia Voro

Sibiu Quality Days, de Centenar: Cum asiguri calitatea când provocarea cere dezvoltare

redactia

Coronavirusul a tăiat interesul timişorenilor pentru achiziţii imobiliare

Robert Bloancă

Primăria Oradea a lansat licitația pentru achiziția a 15 autobuze hibrid

Traian Dan

Prezența mai multor companii din Fortune Global 500 în CEE va crește cererea pentru spații imobiliare

Ligia Voro

Electric Castle își va mări suprafața de festival cu 30% anul viitor

Nora Dumitrescu

Tax & Finance Forum se mută în online! Aflați totul despre noul context legislativ și fiscal pe 17-18 iunie 2020

Papuc Irina

IAR Ghimbav modernizează elicoptere Puma pentru misiuni ONU în Africa

Stefana Muresan

Profit record în primele șase luni pentru Hidroelectrica

Stefana Muresan

Autostrada Sibiu-Piteşti, anunț mult așteptat de la CNAIR

Stefana Muresan

S IMMO AG: Sun Plaza in Bucharest extended

Ionut Oprea

[Enjoy Transylvania!] Bran – Castelul inimii Reginei Maria

Transilvania Business

Lungimea autostrăzilor a crescut cu 5,2%, respectiv cu 43 km în anul 2019

Traian Dan

Banca Transilvania şi-a majorat capitalul social cu 695 milioane lei

Stefana Muresan

Lucrări de infrastructură apă în regiunea Turda – Câmpia Turzii în valoare de 150 milioane euro

Stefana Muresan

Ce aduce nou GastroPan 2017 la Sibiu față de edițiile anterioare?

Ligia Voro

Problema rezidențiatului. Sorina Pintea: Președintele ar fi putut rezolva

Papuc Irina

BCR a anunțat, la Techsylvania, lansarea unui program de accelerare a business-urilor tech

Ligia Voro

Ministrul Muncii: Vreau să transform REVISAL în REFORMA. Începe numărătoarea tuturor angajaților plătiți de stat

Ion Surdu

Încep lucrările la Terminalul de pasageri al Aeroportului Brașov: „Se vor desfăşura cu respectarea strictă a tuturor măsurilor de prevenţie”

Ion Surdu

Răspunsul CNAIR, după greva de pe Lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda

Papuc Irina

Cum a fost la evenimentul fiscal-contabil din Transilvania, Fiscalitate 24.7

Stefana Muresan

Cinci oferte pentru lucrările de restaurare a corpului principal al Palatului Principilor din Alba Iulia

Stefana Muresan

Leave a Comment