București Real Estate Ultimele stiri

KPMG își mută birourile în MIRO, cel mai nou proiect Speedwell în București

Speedwell și KPMG anunță încheierea unei tranzacții importante pentru închirierea de birouri în MIRO, un nou proiect ce urmează să fie dezvoltat în zona Băneasa, București. Speedwell a primit autorizația de construire, o etapă esențială în evoluția proiectului. Drept urmare, angajații KPMG se vor putea muta în noul sediu la sfârșitul anului 2021.

Compania de consultanță imobiliară Knight Frank a fost cea care a gestionat această tranzacție.
KPMG va ocupa 8.500 mp, suprafața reprezentând aproximativ 40% din totalul disponibil spre închiriere în cadrul MIRO. Marcând astfel una dintre cele mai mari tranzacții din ultimele luni, contractul reconfirmă valoarea conceptului propus. Cu spații de birouri clasa A, certificări BREEAM Excellent și WELL, alături de multe facilități concepute pentru bunăstarea angajaților, MIRO este cea mai bună alegere pentru un mediu favorabil de lucru.

“Activitățile Speedwell evoluează într-un ritm rapid în România. Încheierea unei tranzacții cu o companie multinațională așa cum este KPMG ne confirmă încrederea în acest proiect și strategia noastră de dezvoltare. Noile spații de birouri reprezintă o investiție în confortul celor ce vor lucra aici. MIRO creează un mediu de lucru sănătos și flexibil printr-un echilibru între muncă și timp liber, datorită facilităților, spațiilor verzi și celei mai noi tehnologii din domeniu.

MIRO este amplasat în cea mai verde și atractivă zonă pentru birouri și locuire din București. În paralel cu acesta, începem dezvoltarea proiectului rezidențial The Ivy, în aceeași zonă, la o distanță de mers pe jos de MIRO. Astfel, se creează un echilibru între viața profesională și cea personală, în apropierea celui mai de succes centru comercial din România. Suntem entuziasmați și credem, acum mai mult decât oricând, că proiectele dezvoltate în România sunt un real succes.” a declarat Jan Demeyere, Co-Fondator și Partener Speedwell.

“Decizia KPMG România de a se muta într-un nou sediu modern în București reflectă obiectivul nostru de dezvoltare ca lideri în domeniul consultanței și ca unul dintre angajatorii de top, în următorul deceniu. Noul spațiu cu certificări BREEAM Excellent și WELL pune accentul pe sustenabilitate și eficiență energetică prin aplicarea celor mai noi tehnologii, sporind standardele de calitate. Mai mult, acestea oferă angajaților noștri un spațiu de lucru îmbunătățit și un echilibru între timpul lucrat de acasă și cel petrecut la locul de muncă. Provocările operaționale actuale vor fi rezolvate prin intermediul unui sistem HVAC care asigură aer proaspăt și curat în întreaga clădire, un mediu de lucru sigur, spații de colaborare, de relaxare și săli de ședință care transformă mijloacele de tehnologie în instrumente pentru succes. Așteptăm cu entuziasm această nouă etapă care demonstrează angajamentul KPMG pentru un viitor mai bun și pune pe primul loc sănătatea și siguranța angajaților și a clienților noștri.”, a declarat Ramona Jurubiță, Country Managing Partner KPMG România.

“Semnarea unui contract atât de important într-o perioadă oarecum dificilă este o onoare pentru noi și suntem convinși că această relație de colaborare va fi benefică pentru toate părțile implicate, pe termen lung. Piața de birouri trece printr-o perioadă de adaptare, perioadă la care luăm parte în mod activ și lucrăm la concluziile finale. În primele șase luni ale anului au fost încheiate 66 de tranzacții, însumând o suprafață totală de 100.000 mp, mai puține decât de obicei, din cauza stării de urgență. În ciuda acestui fapt, ne așteptăm la o revenire, începând cu 2021.”, a declarat Horațiu Florescu, Chairman & CEO, Knight Frank România & Ungaria.

Localizat în zona de nord a Bucureștiului, MIRO va pune la dispoziția chiriașilor spații de birouri cu design premium și un mediu de lucru confortabil. Proiectul se diferențiază prin vizibilitate, acces facil realizat din Șoseaua București-Ploiești și accentul pus pe bunăstarea celor care vor lucra aici.

Despre Speedwell

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea, alături de cele două proiecte din nordul capitalei, menționate mai sus.

Related posts

De Longhi România angajează 60 de muncitori pentru fabrica de la Salonta

Traian Dan

Lilium partners with Tavistock development and City of Orlando to establish first region in the US

Ionut Oprea

Un nou tren produs în România, în probe pe ruta București-Predeal

Papuc Irina

Cernobîl, destinație turistică și pentru români, după celebrul serial difuzat de HBO

Papuc Irina

150 de mil. euro pentru legarea municipiului Oradea de viitoarea autostradă Transilvania

redactia

Agricultorii din Timiș și Satu Mare, business-uri de 4,3 miliarde lei

Nora Dumitrescu

La Timişoara s-a deschis cea mai mare unitate de tratare a marilor arşi din România, o investiţie de cinci milioane de euro

Robert Bloancă

Lead-uri de peste 1 milion de euro generate prin platforma Softlead, de la începutul anului

Papuc Irina

Case pasive, locuințe inteligente de lux și cartiere construite inclusiv cu infrastructură, la Târgul Imobiliarium din Capitală

Stefana Muresan

Timișoara și Clujul, în topul comerțului cu produse organice

Nora Dumitrescu

Piața investițiilor imobiliare: Dintr-o piață de 1 miliard de euro, investitorii români și-au luat partea leului

redactia

Master-Planul investițiilor în turism, aprobat de Guvern. Mai multe proiecte din Transilvania

Stefana Muresan

În 2020, fermierii campioni pariază tot pe hibrizii de porumb Pioneer®

Ligia Voro

Palatul Administrativ din Zalău, modernizat cu 5 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Cele mai mari bănci din România au strâns bani pentru Finanțe

Nora Dumitrescu

S-a deschis centrul universitar de industrii creative de pe Dealul Lomb

Nora Dumitrescu

Cum avansează lucrările pe lotul de 17,9 km, între Câmpia Turzii și Târgu Mureș

Stefana Muresan

Patru proiecte inovative din Transilvania de Nord, finanțate de Europa

Nora Dumitrescu

Instalații fotovoltaice în valoare de 20.000 de lei pentru persoanele fizice, decontate de stat

redactia

Groupe Renault înregistrează o cifră de afaceri de 10.374 milioane de euro în cel de-al treilea trimestru din 2020

Ion Surdu

Carabulea pierde procesul cu Patria Bank, hotârârea poate fi atacată

Ligia Voro

Cum vrea Primăria Sibiu să modernizeze transportul public din oraș: aproape 100 de milioane de lei pentru reînnoirea flotei de autobuze

Papuc Irina

Scrisoare deschisă a editorilor de presă europeni pentru Guvernele Statelor Membre

redactia

Zona Baia Sprie va avea hărți de mari dimensiuni pentru traseele turistice

Nora Dumitrescu

Leave a Comment