Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În parteneriat cu UiPath, Druid se extinde în Europa, Middle East, Australasia şi SUA

Druid, producătorul de asistenţi virtuali inteligenţi (chatboţi) pentru organizaţii de tip Enterprise, anunţă începerea expansiunii internaţionale pe pieţe din Europa, Middle East, Australasia şi Statele Unite, în urma semnării acordului global cu UiPath. Prin acest acord, UiPath vinde şi integrează global tehnologia conversaţională DRUID în prima platformă de hiperautomatizare din lume.

Druid a semnat astfel un parteneriat cu Microelectronic Australia, companie care de peste 45 de ani oferă soluţii software şi servicii către segmentul bancar, retail şi guvernamental din Australia, Noua Zeelandă şi Pacificul de Sud. În UK, Enterprise RPA, unul dintre principalii furnizori de automatizări complexe şi soluţii bazate pe inteligenţă artificială către clienţi din Europa, dar şi Tquila Automation, vor livra soluţiile Druid integrate cu procese automatizate prin roboţi UiPath. În Emiratele Arabe Unite, Kognetic va adopta tehnologia Druid integrată în proiectele de automatizare destinate proceselor specifice din Utilităţi, Retail, Asigurări şi Resurse Umane, în timp ce pe piaţa din US, Confiance Group va colabora cu Druid în adăugarea de abilităţi conversaţionale în proiectele proprii de automatizare.

 

Suntem încă la început, şi deja numărul ridicat de demonstraţii a capabilităţii platformei Druid arată interesul general asupra tehnologiei pe care o construim, dar şi forţa unui partener global de talia UiPath”, a spus Liviu Drăgan, CEO Druid. „Odată cu lansarea operaţiunilor în Statele Unite, în următoarele luni, mă aştept să consolidăm rapid structura internă şi să accelerăm expansiunea internaţională prin atragerea de noi runde de finanţare”.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Erste Group, partener principal oficial al Finalei League of Legends (LEC)

Articolul următor

Palatul Cultural din Câmpia Turzii va fi reabilitat cu 5 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share