Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apa Aur’a, produsă în Caraş-Severin, se va găsi în cazinourile din Macao şi în hotelurile de lux din Hong Kong

Extrasă din munţii Dognecei, din localitatea Ocna de Fier din Caraş-Severin, apa Aur’a va fi disponibilă în celebrele cazinouri din Macao, precum și în renumitele hoteluri de cinci stele din Hong Kong.

Redeschise după pandemie, celebrele cazinouri din Macao și renumitele hoteluri de cinci stele din Hong Kong vor avea pe mese și apa românească Aur’a. În paralel, Aur`a va ajunge și pe piețele din Elveția, Israel, Austria și Tenerife, în Spania. Apa este deja prezentă în unele hoteluri și restaurante din SUA, Franța și Marea Britanie, anunță compania Aur’a Mineral Water, care îmbuteliază apa Aur’a.

„Pandemia de coronavirus a luat pe toată lumea prin surprindere, a generat multe schimbări și a pus în așteptare multe proiecte. Dar încet-încet lucrurile reintră în normal, repornește turismul, iar vara acestui an ne aduce deschiderea unor noi piețe importante și cu mare potențial. Zilele acestea producem pentru Elveția, unde Aur’a va ajunge curând. Așteptăm să reintre totul în normal și în Macao și Hong Kong, unde apa Aur’a urmează să ajungă în celebrele hoteluri și cazinouri de cinci stele. Am făcut primele livrări, însă condițiile impuse de pandemie au dus la amânarea lansării oficiale pe aceste piețe”, a declarat Horațiu Rada, președintele Aur’a Mineral Water.

Odată cu repornirea sezonului turistic, apa din Munții Banatului va fi prezentă și în hotelurile și restaurantele din Tenerife, precum și în Italia, unde se pregătește lansarea oficială, fiind deja semnat un contract cu un distribuitor exclusiv. De asemenea, Aur’a urmează să fie exportată și în Israel, ca produs certificat Kosher.

Aur’a este deja prezentă pe piețele din SUA, Franța și Marea Britanie, unde a continuat să se vândă și în ultimele luni, cu toate restricțiile impuse de pandemia de Covid-19.

Aur’a este singura apă din România premiată la Bruxelles de Institutul Internațional pentru Gust și Calitate cu trei stele de aur, în 2016 și 2017, cu distincția Superior Taste Award, și cu Crystal Taste Award în 2018, distincție ce revine unui număr limitat de produse din lume. Recunoașterea celor trei stele a venit și în 2019 și 2020.

Compania Aur’a Mineral Water este localizată în comuna Ocna de Fier, județul Caraș-Severin și are capital 100% românesc, fiind deținută de oamenii de afaceri timișoreni Horațiu Rada și Eleodor Coptil. Investiția face parte dintr-un proiect de 5 milioane de euro.

Aur’a este o apă natural alcalină cu pH de 8.25, care conține coloizi de aur şi argint și este îmbuteliată exclusiv în ambalaj de sticlă. Apa Aur’a este un produs premium destinat, în principal, pieței HoReCa din România și străinătate.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Blocarea programului Laptele şi Cornul din cauza coronavirusului a umplut depozitele unui producător din Timiş cu 600 de tone de produse

Articolul următor
Aeroportul din Timișoara

Zborurile charter salvează gradul de ocupare al Aeroportului Internaţional Timişoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share