Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Shopping City Târgu Mureș, deschis oficial

NEPI Rockcastle a anunțat deschiderea oficială a celui de-al 20-lea centru comercial din portofoliul local: Shopping City Târgu Mureș. Rezultat al unei investiții de 70 milioane de euro, centrul comercial este cea mai modernă destinație de cumpărături, relaxare și divertisment din oraș.

Inaugurat joi, 16 iulie 2020, sub conceptul Fii în centrul atenției, Shopping City Târgu Mureș are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați, peste 113 magazine, 550 de locuri in Food Garden, peste 1500 locuri de parcare, inclusiv stații de încărcare pentru mașini electrice și pune în evidență un mix de cumpărături, distracție și experiențe culinare locale și internaționale, urmărind să fie oaza de relaxare din oraș: numeroase spații verzi, un etaj întreg dedicat divertismentului și o terasă exterioară de 3.000 mp. Odată cu relaxarea reglementărilor autorităților, terasa exterioară va fi și locul în care evenimentele vor prinde viață, de la concerte, la târguri sezoniere sau proiecții de film.

Designul îmbină lumina naturală cu elementele de decor, finisaje calde și texturi, parterul este conceput după un traseu circular intuitiv, cu 3 segmente largi de galerie care leagă cele trei atriumuri, cu acces echilibrat dinspre parcări, prin intrări la nivel, pe scări și rampe rulante sau lifturi. Cele 3 galerii, „arterele comerciale” ale Shopping City Târgu Mureș sunt luminate natural, prin „lentile” în acoperiș. Vizibil din exterior, atriumul principal impresionează prin înălțimea de peste 14 metri și oferă o perspectivă amplă către zona de Food Garden, situată la etaj.

Pe 25 iunie a avut loc inaugurarea primului hipermarket Carrefour, parte integrantă a centrului comercial, cu o suprafață de 10.000 de metri pătrați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cel mai mare parc din Oradea, Grădina urbană Nufărul – 20 milioane euro

Articolul următor

Team Xior / DubbeLL / Mecanoo wins with "BrinkToren" tender for last lotat prime location Overhoeks in Amsterdam

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share