Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Înotători virtuali la ediția din acest an a proiectului Swimathon Oradea

Până pe 31 iulie 2020, ONG-uri sau grupuri de inițiativă din județul Bihor își pot înscrie cauzele, proiectele pentru a participa la o ediție mai aparte a Swimathon 2020 pe platforma https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte/creeaza.

Din 2013, la Swimathon Oradea se fac valuri de generozitate pentru a schimba pozitiv mica noastră comunitate bihoreană. An de an, ne-am dat întâlnire la Bazinul Olimpic «Ioan Alexandrescu» cu oameni cu suflet mare şi spirit civic, angajați din companii, antreprenori și chiar copii pentru a exersa empatia, implicarea socială și dărnicia pentru cauze relevante și transformatoare pentru județul nostru. Swimathon ne-a făcut oameni mai atenți la nevoile din jurul nostru și ne-a implicat într-un fenomen colectiv mai important decât noi. Anul acesta nu ne vom mai întâlni la bazin pentru mica noastră «olimpiadă». Experiența evenimentului va pune mai presus de competiție, colaborarea și efortul comun de a schimba în bine comunitatea. Vom păstra la această ediție inedită emoția, energia binelui și generozitatea cu care bihorenii ne-au obișnuit de-a lungul anilor. Până la urmă înotul era pretextul de a face schimbări pozitive în comunitate, nu?”, a precizat Claudia Abrudan, directorul executiv al Fundației Comunitare Oradea.

Ce este Swimathon?

Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative, cauze sau proiecte diverse de implicare în comunitate.

Cum funcţionează anul acesta Swimathon Oradea?

  1. Organizațiile și grupurile de inițiativă își înscriu proiectele/cauzele până pe 31 iulie 2020;

Un grup de inițiativă, fie că e format din prieteni sau că reprezintă un ONG, înscrie la Swimathon un proiect cu impact în comunitate. După validarea proiectului de către boardul FCO, fiecare echipă de proiect își va atrage înotători virtuali în număr nelimitat, care vor avea rolul să promoveze cauza în vederea strângerii de donații și sponsorizări.

  1. Înscrierea înotătorilor virtuali/echipelor de înotători-fundraiseri și a Ambasadorilor se va face din momentul validării proiectelor până în 22 august 2020;

Swimathon Oradea 2020 nu are limite de spațiu, timp și cu atât mai mult de generozitate. Ediția cu numărul 8 vine cu o provocare deschisă tuturor celor care doresc să înoate în spații alternative bazinului (piscine private, piscine publice, lacuri, râuri, mări, oceane, etc.) pentru a-și îndeplini obiectivul sportiv (fiecare înotător își va propune propriul obiectiv în funcție de propriile capacități sportive). Dacă până acum evenimentul aduna la un loc preponderent înotători bihoreni, anul acesta oricine și de oriunde poate înota la Swimathon Oradea până în data de 22 august 2020.

În paralel, se vor putea înscrie maxim 40 de înotători experimentați în înotul în ape deschise, pentru a participa în data de 22 august 2020, de la ora 10:00, la competiția demonstrativă (fără spectatori, dar cu transmisii live din teren pentru cei de-acasă) care va fi organizată la Kingsland Ineu.

Tot atunci vom premia cu 1.000 lei proiectul susținut de înotătorul care va obține cel mai bun timp în proba de 5.000m, iar la finalul campaniei de strângere de fonduri vom acorda un alt premiu de 1.000 lei pentru proiectul care va mobiliza cele mai multe fonduri în toată această perioadă”, a explicat Claudia Abrudan.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grădina Botanică din Jibou intră în business. Florărie-cafenea în Zalău

Articolul următor

PRIA UNFAIR COMPETITION România 2020: live, 22 iulie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share