Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ardealul domină topul pensiunilor din România

Trei unități turistice din Transilvania ocupă integral podiumul clasamentului celor mai frumoase pensiuni și vile din țara noastră, realizat de compania de turism Top 10 Hoteluri.

Pensiunea Element (foto) din Alba Iulia se remarcă printr-un design modern și avangardist, bazat pe experiența confortului.

Villa Prato din Brașov este una complet renovată, de tip monument istoric, aflată în centrul municipiului, dar și în apropierea drumului ce duce către Poiana Brașov.

Pensiunea Hetvezer Subcetate, din Harghita, aflată în inima naturii, se focusează pe turismul de familie și are multe facilități pentru cei mici.

Vila Sia, din București, este o altă clădire de tip monument istoric, poziționată la 10 minute de mers pe jos față de Piețele Unirii și Universității, dar și de Centrul Vechi.

Belvedere, din Galați, se situează pe malul fluviului Dunărea, dar este și amplasată central în același timp.

Total
15
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] The Municipality of Blaj - continuity of evolution, from historical importance to economic power

Articolul următor

Săptămâna Haferland, cel mai mare eveniment de promovare a culturii săsești din Transilvania și a turismului local, se va desfășura online, în perioada 31 iulie - 2 august

Citește și:
Citeste mai mult

Vin și Artă naivă în Cetatea Oradea

Asociația pentru Cultura și Civilizația Vinurilor Millésime va organiza cea de-a V-a ediție a Salonului Vinurilor Millésime, în  9…
Ne mândrim cu angajamentul nostru de a reduce costurile de energie și, în același timp, de a fi sustenabili din punct de vedere ecologic, încercând să minimizăm impactul nostru ecologic ca o companie responsabilă.
Citeste mai mult

Delta Engineering va produce curent electric

Constructorul de mașini și utilaje din Tăuții-Măgherăuș a raportat încheierea unui proiect de eficiență energetică. “Ne mândrim cu…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
15
Share