Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Danezii de la Ramboll vor superviza proiectul regional de apă-canal din Turda

Asocierea daneză Ramboll a obținut contractul de servicii de asistență tehnică pentru managementul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii.

Compania de Apă Arieș (CAA) a semnat, în calitate de beneficiar, pentru aceste servicii prestate în cadrul proiectului cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

Contractul de servicii are o valoare de 9,7 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Durata este de 54 de luni, oferta câștigătoare fiind a asocierii Ramboll Southeast Europe (lider), Ramboll Danmark și FIP Consulting (asociați).

Obiectivul contractului este asigurarea de sprijin calificat și eficient unității de implementare a proiectului organizate în cadrul CAA, pentru realizarea coordonării, gestionării și controlului investițiilor finanțate. CAA derulează un proiect regional de 130 de milioane de euro.

Ramboll România face parte din grupul danez care dezvoltă activităţi în domeniile apei, ingineriei și managementului. Acesta dispune de 13.000 de specialişti care operează în context internaţional, din 300 de birouri în 35 de ţări.

Filiala din țara noastră are 80 de consultanţi interni. Compania este specializată în cercetare, studii şi analize, dezvoltare de concepte, planificare şi proiectare în detaliu, management de proiect, dezvoltarea capacităţii, implementare, funcţionare şi mentenanţă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Echipamente medicale Covid-19 cu finanțare UE pentru spitalele orădene

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] The Municipality of Blaj - continuity of evolution, from historical importance to economic power

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share