Real Estate Ultimele stiri

24REAL: masini gratis pentru birou inchiriat

Piața imobiliară globală se află în fața uneia dintre cele mai mari provocări din istorie, lucru care se resimte din plin și pe piața locală, unde criza generată de COVID-19 va conduce la schimbări majore în ceea ce privește viitorul spațiilor de birouri, a lucrului în colectivitate, cât mai ales al închirierii spațiilor de lucru.

Acesta este și motivul pentru care 24REAL, agenție de consultanță imobiliară specializată în închirierea spațiilor de birouri cu suprafețe de până în 1.000 mp, aduce o premieră pe piața locală prin oferirea de mașini către partenerii care solicită spații de lucru în perioada următoare, chiar și pentru suprafețe de la 100 mp.

„Într-o lume dinamică în care mobilitatea este cheia unor afaceri de succes, am venit în întâmpinarea clienților noștri cu oferirea gratuită, fără niciun fel de obligație din partea acestora, a unor automobile pe perioade determinate, indiferent de proiectul contractat, fie că este vorba despre un spațiu într-o vilă, clădire de birouri de clasă medie sau superioară, din orice zonă a Capitalei. Prin parteneriatul pe care l-am încheiat cu Autonom, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de mobilitate din România, avem disponibile imediat automobile din clase sub-compacte, ideale pentru drumurile în oraș, până la ultimele modele premium prezente pe piața din România, inclusiv SUV”, a declarat Constantin Căpraru, managing partner 24REAL.

Potrivit unei analize 24REAL, siguranța angajaților și optimizarea costurilor reprezintă prioritățile companiilor în această perioadă.

„Decizia oferirii de mașini gratuite pentru companiile care încheie un parteneriat cu 24REAL a fost una ce a vizat o analiză detaliată a modului cum este folosit automobilul pentru deplasarea la și de la birou în interes de serviciu în ultimele luni, astfel că eliminarea unor costuri reprezentate de mentenanță (service), asigurare auto sau chiar leasing ori rate ce ar putea fi ridicate pentru companiile care traversează o perioadă mai dificilă poate constitui un ajutor”, a adăugat Constantin Căpraru.

„Încă de la ridicarea restricțiilor de circulație, odată cu încheierea stării de urgență, am observat modificări în obiceiurile de consum ale clienților noștri. În contextul răspândirii coronavirusului, tot mai mulți angajați sunt mai precauți și preferă utilizarea mașinilor personale sau închiriate pentru deplasarea la locul de muncă în condiții de siguranță. De aceea, inițiativa 24REAL, de a oferi clienților o mașină în costul de închiriere a spațiilor oferite, arată grija și dorința de a-i sprijini în această perioadă dificilă”, a declarat Maria Tătaru, marketing manager Autonom.

Un alt serviciu oferit de echipa 24REAL este conceptul de „Rentcierge”, lansat tot ca o premieră pe piața imobiliară, în 2017, și vizează asistenţă gratuită şi suport de natură legală prin intermediul unui avocat în vederea îndeplinirii operaţiunilor de înregistrare la Registrul Comerţului a noului sediu social, soluţii gratuite de space planning oferite de către un arhitect autorizat, precum şi soluţii de amenajare a noilor locaţii prin parteneriate cu unii dintre cei mai mari furnizori de astfel de soluţii din piaţă, cât și soluţii de relocare a clienţilor, respectiv consultanţă pentru piaţa de real-estate şi tendinţele acesteia.

În plus, agenția pune la dispoziția managerilor care au contractat spații de birouri cu suportul 24REAL, un autovehicul premium cu șofer, printr-un parteneriat încheiat cu VMS, parte a grupului Autonom.

„Oferim clienților noștri un pachet complet ce vizează relocarea sau identificarea de noi spații de birouri, punând la dispoziția acestora servicii de mutare, relocare, suport juridic, disponibilitatea serviciului de mașină cu șofer, cât și noul serviciu de mașină gratuită disponibilă pentru toți clienții care au apelat la serviciile noastre în vederea mutării/relocării într-un nou spațiu de birouri. Acest pachet complet este garanția unei colaborări de succes, într-o perioadă în care punem tot mai mult accentul pe servicii de calitate și profesionalism”, a punctat Constantin Căpraru, managing partner 24REAL.

 

Related posts

Arad, Brasov, Cluj, Prahova, Sibiu, Timis – judetele cu cele mai multe investitii straine. Care sunt cei mai importanti parteneri economici

redactia

Ariston a lansat noua gamă de boilere electrice Lydos

Ligia Voro

Transportatorii vor instituirea unui coridor internațional pentru mărfuri

Nora Dumitrescu

Centru de afaceri în locul Pieței Cetate din Oradea, în valoare totală de 7,7 milioane euro

Stefana Muresan

Market Pulse Report – Argument: The challenges of Covid – 33

Ionut Oprea

Clujul va avea cel mai mare parc industrial din Transilvania. Peste 1.000 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Startup-ul ce produce la Cluj purificatoare de apă, câștigătoare în finala Central European Startup Awards din Sofia

Stefana Muresan

Alexandra Stoica: “Conceptul de work & living este în vogă la Cluj”

Stefana Muresan

Principalele investiții anunțate pentru 2019. De la fabrica de aliaje pentru avioane Airbus și Boeing la realizarea unei unități pentru producerea de componente pentru sistemul de suspensii auto

redactia

Drama copiilor cu părinții plecați la muncă în străinătate, alinată cu ajutorul proiectelor cu bani europeni

redactia

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 3: DAW Bența produce cu grijă față de mediu ­și investe­ște constant în inovație ­și cercetare

redactia

Transgaz investește 152 milioane de euro în dezvoltarea rețelei în zona Moldovei

redactia

Limp Bizkit la Electric Castle 2019

Ligia Voro

Bihorenii își vor afla premianții în cadrul Galei Comunității Bihorene

Traian Dan

Ungurii au mai finalizat 30 de kilometri din Autostrada M4 spre România

Traian Dan

Fashiontv Summer Festival debutează în data de 23 iunie la Mamaia

Stefana Muresan

Aeroportul Internațional Timișoara va construi două terminale noi

Stefana Muresan

CCIA Timiș, sprijin pentru 25 de firme ale căror planuri de afaceri au fost selectate pentru finanțare

Stefana Muresan

Iulius Mall Cluj, reactivat parțial. Ce unități sunt funcționale

Nora Dumitrescu

Strabag va lărgi drumul de ieșire din Sibiu către Cisnădie: investiție de 15 milioane de lei din fonduri județe

Papuc Irina

Harta salariilor pe judeţe în septembrie 2018. Clujul a depășit Timișul, pe fondul investiţiilor în sectorul IT

redactia

Catalina Ponor, numita ambasadoarea Cosmopolis. Investitiile in proiect ating 300 de milioane euro

Stefana Muresan

Liderii de business din Transilvania, despre cooperare și competiție, la RBL Cluj

Ligia Voro

myhive in Romania

Ionut Oprea

Leave a Comment