Real Estate Ultimele stiri

24REAL: masini gratis pentru birou inchiriat

Piața imobiliară globală se află în fața uneia dintre cele mai mari provocări din istorie, lucru care se resimte din plin și pe piața locală, unde criza generată de COVID-19 va conduce la schimbări majore în ceea ce privește viitorul spațiilor de birouri, a lucrului în colectivitate, cât mai ales al închirierii spațiilor de lucru.

Acesta este și motivul pentru care 24REAL, agenție de consultanță imobiliară specializată în închirierea spațiilor de birouri cu suprafețe de până în 1.000 mp, aduce o premieră pe piața locală prin oferirea de mașini către partenerii care solicită spații de lucru în perioada următoare, chiar și pentru suprafețe de la 100 mp.

„Într-o lume dinamică în care mobilitatea este cheia unor afaceri de succes, am venit în întâmpinarea clienților noștri cu oferirea gratuită, fără niciun fel de obligație din partea acestora, a unor automobile pe perioade determinate, indiferent de proiectul contractat, fie că este vorba despre un spațiu într-o vilă, clădire de birouri de clasă medie sau superioară, din orice zonă a Capitalei. Prin parteneriatul pe care l-am încheiat cu Autonom, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de mobilitate din România, avem disponibile imediat automobile din clase sub-compacte, ideale pentru drumurile în oraș, până la ultimele modele premium prezente pe piața din România, inclusiv SUV”, a declarat Constantin Căpraru, managing partner 24REAL.

Potrivit unei analize 24REAL, siguranța angajaților și optimizarea costurilor reprezintă prioritățile companiilor în această perioadă.

„Decizia oferirii de mașini gratuite pentru companiile care încheie un parteneriat cu 24REAL a fost una ce a vizat o analiză detaliată a modului cum este folosit automobilul pentru deplasarea la și de la birou în interes de serviciu în ultimele luni, astfel că eliminarea unor costuri reprezentate de mentenanță (service), asigurare auto sau chiar leasing ori rate ce ar putea fi ridicate pentru companiile care traversează o perioadă mai dificilă poate constitui un ajutor”, a adăugat Constantin Căpraru.

„Încă de la ridicarea restricțiilor de circulație, odată cu încheierea stării de urgență, am observat modificări în obiceiurile de consum ale clienților noștri. În contextul răspândirii coronavirusului, tot mai mulți angajați sunt mai precauți și preferă utilizarea mașinilor personale sau închiriate pentru deplasarea la locul de muncă în condiții de siguranță. De aceea, inițiativa 24REAL, de a oferi clienților o mașină în costul de închiriere a spațiilor oferite, arată grija și dorința de a-i sprijini în această perioadă dificilă”, a declarat Maria Tătaru, marketing manager Autonom.

Un alt serviciu oferit de echipa 24REAL este conceptul de „Rentcierge”, lansat tot ca o premieră pe piața imobiliară, în 2017, și vizează asistenţă gratuită şi suport de natură legală prin intermediul unui avocat în vederea îndeplinirii operaţiunilor de înregistrare la Registrul Comerţului a noului sediu social, soluţii gratuite de space planning oferite de către un arhitect autorizat, precum şi soluţii de amenajare a noilor locaţii prin parteneriate cu unii dintre cei mai mari furnizori de astfel de soluţii din piaţă, cât și soluţii de relocare a clienţilor, respectiv consultanţă pentru piaţa de real-estate şi tendinţele acesteia.

În plus, agenția pune la dispoziția managerilor care au contractat spații de birouri cu suportul 24REAL, un autovehicul premium cu șofer, printr-un parteneriat încheiat cu VMS, parte a grupului Autonom.

„Oferim clienților noștri un pachet complet ce vizează relocarea sau identificarea de noi spații de birouri, punând la dispoziția acestora servicii de mutare, relocare, suport juridic, disponibilitatea serviciului de mașină cu șofer, cât și noul serviciu de mașină gratuită disponibilă pentru toți clienții care au apelat la serviciile noastre în vederea mutării/relocării într-un nou spațiu de birouri. Acest pachet complet este garanția unei colaborări de succes, într-o perioadă în care punem tot mai mult accentul pe servicii de calitate și profesionalism”, a punctat Constantin Căpraru, managing partner 24REAL.

 

Related posts

S IMMO AG: Record result leads to dividend increase

O asociere clujeană va digitaliza instituția județeană

Nora Dumitrescu

Nouă linie de finanţare pentru IMM, în valoare de 450.000 de lei nerambursabili

Stefana Muresan

AAGES, pregătită de majorarea capitalului social

Ligia Voro

Clujul, centru de producție pentru medicamente anti-Covid

Nora Dumitrescu

Bloc operator ultramodern, realizat din fonduri europene, la Maternitatea Oradea

Traian Dan

Orange România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul III din 2019

Ligia Voro

MERON deschide primul coffee shop din Oradea

Ligia Voro

Certificatul de urbanism se poate solicita și elibera online la Oradea

Traian Dan

Este gata cel mai mare centru pentru deșeuri din România

Nora Dumitrescu

The short-list for SEE Real Estate Awards

Clujenii de la Kadra, afaceri de 35 mil. lei din tehnologii pentru uşile din malluri, spitale sau hoteluri

Stefana Muresan

Manageri de top participă la conferința „Putere prin oameni”. 4 octombrie, Cluj-Napoca

redactia

B. Braun începe lucrările la cea mai mare investiție greenfield a grupului din România, în Timiș. Investiția totală este de 120 de milioane de euro și va genera 250 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Street Food Festival revine la Oradea în perioada 9 – 11 octombrie 2020

Traian Dan

Județele cu cele mai multe startup-uri pornite pe bani europeni

Papuc Irina

Anca Rarău: “Reinventarea este o mișcare antreprenorială naturală”

Nora Dumitrescu

ADR Centru: Reabilitarea energetică a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, proiect de peste 15 mil. lei

Stefana Muresan

Trei ofertanți pentru noile autobuze ale Sibiului: japonezii, germanii și turco-românii

Stefana Muresan

S-a deschis segmentul de Autostradă dintre Gilău-Nădășelu

redactia

FOTO/ Ziua Națională a României, la Sibiu. Sute de oameni au urmărit parada militară și au dansat Hora Unirii

Papuc Irina

Licitație pentru execuția celui de-al treilea pod peste Someș din Satu Mare, contract de peste 94 mil. lei

redactia

Arad: Investiţii de peste 18 mil. euro pentru modernizarea a 63 km de drumuri judeţene

Stefana Muresan

Veniturile Medicover și Synevo, creștere puternică în 2018

redactia

Leave a Comment