Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

24REAL: masini gratis pentru birou inchiriat

Piața imobiliară globală se află în fața uneia dintre cele mai mari provocări din istorie, lucru care se resimte din plin și pe piața locală, unde criza generată de COVID-19 va conduce la schimbări majore în ceea ce privește viitorul spațiilor de birouri, a lucrului în colectivitate, cât mai ales al închirierii spațiilor de lucru.

Acesta este și motivul pentru care 24REAL, agenție de consultanță imobiliară specializată în închirierea spațiilor de birouri cu suprafețe de până în 1.000 mp, aduce o premieră pe piața locală prin oferirea de mașini către partenerii care solicită spații de lucru în perioada următoare, chiar și pentru suprafețe de la 100 mp.

„Într-o lume dinamică în care mobilitatea este cheia unor afaceri de succes, am venit în întâmpinarea clienților noștri cu oferirea gratuită, fără niciun fel de obligație din partea acestora, a unor automobile pe perioade determinate, indiferent de proiectul contractat, fie că este vorba despre un spațiu într-o vilă, clădire de birouri de clasă medie sau superioară, din orice zonă a Capitalei. Prin parteneriatul pe care l-am încheiat cu Autonom, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de mobilitate din România, avem disponibile imediat automobile din clase sub-compacte, ideale pentru drumurile în oraș, până la ultimele modele premium prezente pe piața din România, inclusiv SUV”, a declarat Constantin Căpraru, managing partner 24REAL.

Potrivit unei analize 24REAL, siguranța angajaților și optimizarea costurilor reprezintă prioritățile companiilor în această perioadă.

„Decizia oferirii de mașini gratuite pentru companiile care încheie un parteneriat cu 24REAL a fost una ce a vizat o analiză detaliată a modului cum este folosit automobilul pentru deplasarea la și de la birou în interes de serviciu în ultimele luni, astfel că eliminarea unor costuri reprezentate de mentenanță (service), asigurare auto sau chiar leasing ori rate ce ar putea fi ridicate pentru companiile care traversează o perioadă mai dificilă poate constitui un ajutor”, a adăugat Constantin Căpraru.

„Încă de la ridicarea restricțiilor de circulație, odată cu încheierea stării de urgență, am observat modificări în obiceiurile de consum ale clienților noștri. În contextul răspândirii coronavirusului, tot mai mulți angajați sunt mai precauți și preferă utilizarea mașinilor personale sau închiriate pentru deplasarea la locul de muncă în condiții de siguranță. De aceea, inițiativa 24REAL, de a oferi clienților o mașină în costul de închiriere a spațiilor oferite, arată grija și dorința de a-i sprijini în această perioadă dificilă”, a declarat Maria Tătaru, marketing manager Autonom.

Un alt serviciu oferit de echipa 24REAL este conceptul de „Rentcierge”, lansat tot ca o premieră pe piața imobiliară, în 2017, și vizează asistenţă gratuită şi suport de natură legală prin intermediul unui avocat în vederea îndeplinirii operaţiunilor de înregistrare la Registrul Comerţului a noului sediu social, soluţii gratuite de space planning oferite de către un arhitect autorizat, precum şi soluţii de amenajare a noilor locaţii prin parteneriate cu unii dintre cei mai mari furnizori de astfel de soluţii din piaţă, cât și soluţii de relocare a clienţilor, respectiv consultanţă pentru piaţa de real-estate şi tendinţele acesteia.

În plus, agenția pune la dispoziția managerilor care au contractat spații de birouri cu suportul 24REAL, un autovehicul premium cu șofer, printr-un parteneriat încheiat cu VMS, parte a grupului Autonom.

„Oferim clienților noștri un pachet complet ce vizează relocarea sau identificarea de noi spații de birouri, punând la dispoziția acestora servicii de mutare, relocare, suport juridic, disponibilitatea serviciului de mașină cu șofer, cât și noul serviciu de mașină gratuită disponibilă pentru toți clienții care au apelat la serviciile noastre în vederea mutării/relocării într-un nou spațiu de birouri. Acest pachet complet este garanția unei colaborări de succes, într-o perioadă în care punem tot mai mult accentul pe servicii de calitate și profesionalism”, a punctat Constantin Căpraru, managing partner 24REAL.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

HAGAG - autorizație de construcție pentru H ELIADE 9 RESIDENCE

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Borgo Pass. The place where Stoker placed Dracula

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Oradea trece la iluminat public pe LED

 Oradea va eficientiza energetic sistemul de iluminat public până la finalul anului 2025.  În momentul de față Oradea…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share