București Real Estate Ultimele stiri Voluntariat

HAGAG – autorizație de construcție pentru H ELIADE 9 RESIDENCE

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a primit autorizația de construcție pentru proiectul rezidențial H Eliade 9 Residence. Lucrările de construcție sunt programate să demareze în luna august a acestui an și presupun o investiție de 16 milioane de euro. Peste 35% din unitățile disponibile au fost deja contractate.

Localizat în una dintre cele mai prestigioase zone ale capitalei, cartierul Primăverii, H Eliade 9 Residence se învecinează cu Vila Lac 1 și urmează să fie edificat pe o suprafață de teren de 2.200 de metri pătrați. Odată finalizat, proiectul va afișa 6.500 de metri pătrați construiți și un regim de înălțime de 2S+D+P+4E. H Eliade 9 va livra 35 de apartamente premium de două, trei și patru camere cu suprafețe cuprinde între 90 și 220 de metri pătrați și grădini proprii pentru unitățile de la demisol, dar și duplexuri de cinci și șase camere, cu suprafețe de până la 440 de metri pătrați și terase generoase, deservite de 62 de locuri de parcare subterane și o zonă de atrium impresionantă care va recrea atmosfera celor mai exclusiviste hoteluri din lume.

„H Eliade 9 Residence este un proiect elegant, sofisticat și reprezință un mix perfect între locație privilegiată, elemente de decor personalizate, spații high-end și finisaje premium. Înconjurat de clădiri istorice, ambasade, clădiri de birouri, centre comerciale, școli și grădinițe, restaurante și multe alte puncte de interes, și la doar câteva minute distanță de lacul Floreasca, proiectul îmbină caracteristici ale arhitecturii moderne cu particularități de design futurist și își propune să devină unul dintre cele mai proeminente proiecte rezidențiale din piața locală”, a declarat Adelina Veneticu, Head of Sales în cadrul Hagag Development Europe.

Adițional finisajelor moderne și arhitecturii futuriste, clădirea va dispune de sisteme smart home integrate care oferă locatarilor posibilitatea de a-și controla sau monitoriza aparatura electrocasnică inteligentă de la distanță, servicii de concierge dedicat 24/7, fațade ventilate, centrală termică și panouri solare, sistem de răcire VRV individual pentru fiecare unitate, uși blindate pentru intrările în apartamente și sisteme de supraveghere CCTV pentru zonele comune.

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Related posts

Nouă linie de finanţare pentru IMM, în valoare de 450.000 de lei nerambursabili

Stefana Muresan

Veklury (Remdesivir) – primul medicament autorizat în UE pentru tratamentul COVID – 19

Gruita Ienasoiu

Romgaz, cifră de afaceri dublă și un profit net în creștere cu 65 %

Ligia Voro

Digitalizarea predată la Cluj, premiată de producătorii de software

Nora Dumitrescu

CNAIR va instala pe şosele garduri de protecție cu role, pentru amortizarea șocurilor în caz de accidente

Papuc Irina

Cum arată în interior trenul direct Cluj – Viena

redactia

Acțiunile Tesla au depășit pragul de 1.000 de dolari după ce Elon Musk a confirmat începerea producției de masă a camioanelor comerciale Tesla Semi

Ion Surdu

CNAIR: Au început lucrările pe DN 76 (Deva – Oradea). Contract de 12 mil. euro, antreprenor – asocierea Sylc Con Trans – Hidrostroy AD

redactia

Brașovenii de la Dacia Plant investesc 4 milioane de lei în creșterea capacității de producție

redactia

Zi fierbinte la ROMGAZ

Ligia Voro

Universitatea Babeș-Bolyai, în top 200 Shanghai

Stefana Muresan

Bancomatul care nu mai “înghite” carduri, instalat de BT

Nora Dumitrescu

Atenționare eJobs – tentativă de fraudă

Ligia Voro

Peste 20 mil. euro, pentru florile de 8 Martie. Cei mai mari jucători din piața de flori

Stefana Muresan

Cities of Tomorrow #6: Reconversie și revitalizare

Ionut Oprea

Primăria Sibiu invită firmele de construcții să participe la extinderea cu 6 ha a spațiilor verzi din oraș: contract de 13 milioane de lei

Ion Surdu

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad – Partener Enterprise Europe Network

redactia

Amplu proiect imobiliar, demarat în Cluj Napoca de Kremlin Development

Stefana Muresan

Clujul va avea un buget de 353 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Grand Park Sud își face showroom pe șantier

Nora Dumitrescu

”Digital Assembly 2019” începe mâine   

Ligia Voro

Castelul Ugron, Mureș, are nevoie de 1 milion de euro pentru restaurare

Ligia Voro

Primele 200.000 de teste rapide pentru depistarea Covid-19 ajung miercuri la București

Ion Surdu

Romgaz atenţionează Ambasada Spaniei în legătură cu situaţia Centralei Iernut

Ionel Albu

Leave a Comment