Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul traseu de mountain-bike din masivul Postăvarul, gata peste o lună. Acesta va fi conectat cu traseul spre Brașov

Primul traseu de mountain-bike din masivul Postăvarul va fi gata peste o lună, au anunțat reprezentnații firmei care execută lucrările. Proiectul este derulat de Asociația Club Sportiv NH Bike și Primăria Brașov și include amenajarea a trei trasee în masivul Postăvarul, iar segmentul așteptat va fi conectat cu traseul de pe Drumul Crucur, spre Șaua Tâmpei, astfel că practicanții de mountain-bike vor putea coborî cu bicicletele din Postăvarul până în Brașov.

,Aceasta este o primă etapă, cea de a doua (celelalte trei trasee din proiectul realizat de Primăria Brașov, n.n.) este în faza de licitație. Sperăm să depășim această etapă în maxim 2-3 săptămâni și să avem contractat proiectul și pentru amenajarea celorlalte trei trasee”, a spus primarul Brașovului, George Scripcaru.

,Vestea cea bună este că vom reuși să îi dăm drumul în maxim o lună și îl vom lega cu traseul de pe Crucur. Astfel, bikerii vor putea să coboare până în oraș. În acest moment lucrăm pe traseele amenajate de NH Bike și așteptăm cu nerăbdare ca primăria să înceapă celălalt proiect, care este mult mai mare decât acesta. Sunt convins că atunci când ambele proiecte vor fi gata, cei peste 20 de kilometri de trasee de pe acest munte vor fi printre cele mai interesante zone de bike, nu doar din România, ci chiar și din Europa de Est, iar eu cred că acest munte va deveni, în câțiva ani, cel mai mare centru de bike din această zonă a Europei”, a menționat inițiatorul acestui proiect, Bogdan Micu, președintele NH Bike.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Speedwell lansează faza 2 a proiectului rezidențial TRIAMA Residence, dezvoltat în București

Articolul următor

Afacere din pielărie. Un antreprenor din Brașov confecționează accesorii din piei exotice și are clienți din India și America

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share