Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Speedwell lansează faza 2 a proiectului rezidențial TRIAMA Residence, dezvoltat în București

Speedwell lansează faza doi TRIAMA Residence, proiectul rezidențial dezvoltat în București. Astfel, un nou stoc de apartamente este disponibil pentru vânzare.

Dezvoltatorul începe construirea unei noi clădiri din ansamblu, după vânzarea a 90% din apartamentele disponibile în prima fază a proiectului, acestea urmând să fie livrate la sfârșitul acestui an.

Amplasat pe strada Baia de Aramă, în apropierea bulevardului Basarabia și la doar câteva minute distanță de stația de metrou Costin Georgian, TRIAMA Residence cuprinde trei clădiri cu un total de 202 de apartamente. Proiectul include studiouri și apartamente de 2 și 3 camere, concepute pentru a crea un nivel ridicat de confort și spații folosite eficient, cu înălțime liberă de 2,75 m și cel puțin câte o terasă spațioasă pentru fiecare locuință.

Proiectul beneficiază de avantajele unei locații cu acces facil către mijloacele de transport public și străzile principale din zonă, centrul comercial Mega Mall, Arena Națională, parcuri, școli și alte puncte de interes.

TRIAMA Residence este construit în conformitate cu standardele europene. În ceea ce privește finisajele, una dintre priorități a fost alegerea materialelor de calitate. Astfel, fiecare apartament va fi dotat cu sistem de încălzire centrală Viessmann, tâmplărie Schuco, parchet Egger, placaje ceramice Marazzi, obiecte sanitare marca Grohe și uși Pinum.

“Prin intermediul proiectelor noastre, ne dorim să construim un standard înalt de calitate, comparativ cu ce are de oferit piața rezidențială la momentul de față. Suntem încântați să vedem că proiectele noastre sunt apreciate de clienți și ne ținem promisiunea în legătură cu nivelul de calitate oferit și termenele de livrare. TRIAMA Residence va crea o nouă comunitate și va contribui la reconfigurarea unui cartier îndrăgit de multe persoane.” declară Didier Balcaen, General Manager Speedwell.

Compania Speedwell este prezentă pe piața imobiliară din România cu un portofoliu de proiecte în creștere. Acesta include Record Park în Cluj-Napoca, MIRO și The Ivy în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea, alături de proiectul mai sus menționat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Piata Unirii și Cetatea Oradiei

Articolul următor

Primul traseu de mountain-bike din masivul Postăvarul, gata peste o lună. Acesta va fi conectat cu traseul spre Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share