Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Au început înscrierile la concursul NTT DATA Open Innovation. Temele principale: orașe inteligente, asistență medicală digitală & tehnologie exponențială

NTT DATA, furnizor de top de servicii IT, deschide perioada de înscriere a celei de a 11-a ediție a concursului Open Innovation, organizat în colaborare cu companiile din cadrul grupului său răspândite pe întreg globul. Înscrierile încep astăzi, 6 august 2020.

Concursul Open Innovation a fost lansat în 2014 cu scopul de a încuraja dezvoltarea de noi afaceri cu ajutorul inovației. Această ediție, cu numărul unsprezece, își propune să stimuleze crearea de noi afaceri la nivel global, lansând provocări în domeniile în care se preconizează că afacerile digitale vor spori — orașe inteligente, asistență medicală digitală și tehnologie exponențială. Vor avea loc competiții regionale de calificare în toată lumea, pentru ca, ulterior, câștigătorii acestora să se întreacă în cadrul Marii Finale din ianuarie 2021. Scopul concursului este acela de a genera noi afaceri în parteneriat cu NTT DATA.
Pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, concursurile se vor desfășura online.

NTT DATA utilizează experiența acumulată prin intermediul acestui concurs, precum și a companiilor sale din întreaga lumea, ecosistemul de inovare și alte rețele pentru a crea o conjunctură în care să aibă de câștigat toate părțile implicate: întreprinderile comune, clienții și NTT DATA. Vom continua să sprijinim crearea de noi afaceri în infrastructura socială.

Afacerile digitale s-au răspândit în toate sectoarele economiei și continuă să avanseze, încorporând, în același timp, o serie de tehnologii de ultimă generație. Prin intermediul acestui concurs, NTT DATA a analizat idei de afaceri alături de peste 1.500 de întreprinderi de top din întreaga lume, dintre care mai mult de 20 s-au materializat pe plan comercial în diverse domenii.

Și în cazul actualului concurs, NTT DATA va lucra alături de companiile din cadrul grupului său de pe întreg globul pentru a analiza potențiale colaborări și a iniția rapid afaceri împreună cu diferite întreprinderi.

Concursul Open Innovation 11 își propune să consolideze soluțiile de afaceri pentru probleme globale comune, concentrându-se asupra celor trei teme: Smart City, Digital Healthcare, and Exponential Technology. Sunt invitate să participe la competițiile regionale întreprinderi care furnizează tehnologii și servicii excepționale, din întreaga lume. Concursul va adopta un format online care va facilita participarea și va face posibile potențiale colaborări cu o gamă largă de întreprinderi comune de excepție.

NTT DATA, împreună cu companiile din grupul său, vor forma echipe dedicate pentru a analiza potențiale colaborări cu acele companii care dau dovadă de o bună sinergie cu NTT DATA și vor aborda clienți cu oferte de validare a conceptului (proof of concept – PoC) și cu alte propuneri.

NTT DATA va oferi până la $100.000 în sprijinul validării conceptului pentru a acoperi cheltuieli conexe, cum ar fi călătoriile, operațiunile și dotarea hardware/software.

• Începutul perioadei de înscriere: joi, 6 august 2020, 15:00 (JST)
• Încheierea perioadei de înscriere: variază în funcție de țara gazdă
• Țările gazdă ale concursurilor regionale: După cum urmează, începând cu 6 august 2020. Detaliile
se pot modifica. Informațiile specifice referitoare la
concursurile regionale vor fi anunțate pe site-ul concursului
(https://oi.nttdata.com/en/contest/).

• Temele concursului:
orașe inteligente, asistență medicală digitală și tehnologie exponențială. Este posibil să fie adăugate provocări pe teme noi, în funcție de interesele de afaceri din fiecare regiune.
• Program:
Perioada de înscriere începe pe 6 august, data încheierii acesteia variind în funcție de țara gazdă. În urma concursurilor regionale, companiile câștigătoare din fiecare regiune vor fi invitate să participe la Marea Finală organizată în ianuarie 2021.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Unul dintre puținele județe care are un plan județean de gestionare a deșeurilor: Acces la fonduri de milioane pentru investiții necesare

Articolul următor

Peste 63 de milioane de lei pentru 7 contracte de finanțare semnate în cadrul POR cu instituții publice din Transilvania și Banat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Istvan Vakar, a primit vizita noul ambasador al Mexicului în România, Amparo Erendira Anguiano Rodriguez.
Citeste mai mult

Mexicul vrea transfer de know-how la Cluj

Oportunitățile de investiții în județ le-au fost prezentate unei delegații din statul nord-american. Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share