Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotel și vilă din Brașov, scoase la vânzare cu peste 3 milioane de euro

Un antreprenor din Brașov, care cumpără clădiri istorice, le recondiţionează și apoi le vinde ca produs imobiliar sau cu adaosul unei funcții turistice sau de retail, a scos în vânzare un hotel boutique de pe strada Nicolae Bălcescu din Brașov și o vilă-pensiune din Predeal pentru care cere 2,95 milioane de euro, respectiv 525.000 euro, scrie economica.net.

Potrivit sursei, hotelul din Brașov ar fi aparținut primului bancher din Transilvania și a fost refăcut de la fundație. Potrivit proprietarului, prețul clădirii nu este negociabil. Proprietatea se află în portofoliul SVN Romania, are 7 camere duble și 3 apartamente, plus o suită, dar și două restaurante, fiecare cu 60 de locuri și terasă.

Vila din Predeal se numea Liliacul și a fost construită de un om de afaceri antebelic care s-a sinucis din cauza pierderilor de la cazino, mai scrie economica.net. Prețul vilei este negociabil.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Programul „Noua Casă” va fi operațional din 15 august. „Dacă un român câştigă mai mult, de ce să nu-i dăm posibilitatea să aplice?”

Articolul următor

Argon Dental aduce sistemul german de implant dentar K3PRO în România

Citește și:
Populaţia rezidentă a județului Cluj, conform rezultatelor definitive ale RPL 2021, este de 679.141 persoane, în scădere cu 11.965 față de recensământul din octombrie 2011.
Citeste mai mult

Clujul a pierdut 12.000 de locuitori

Institutul Naţional de Statistică a publicat primele rezultate definitive ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor (RPL), runda 2021. Populaţia…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share