Cluj Sanatate Slider Ultimele stiri

Argon Dental aduce sistemul german de implant dentar K3PRO în România

Piața de implanturi dentare a suferit o scădere drastică odată cu restricțiile impuse în perioada pandemiei. Însă, înainte de aceasta, numărul solicitărilor a crescut semnificativ, fiind în continuă creștere. Acest trend s-a menținut odată cu ridicarea restricțiilor și deschiderea cabinetelor stomatologice. Pentru anul 2021 se estimează o creștere de peste 12 miliarde de dolari a pieței globale de implantologie dentară.

În prezent, în România există o gamă largă de sisteme de implant dentar, ca soluție pentru nevoile pacienților, iar Argon Dental vine în întâmpinarea acestora cu un implant ce are o conexiune conica de 1,5 grade, Morse Taper, fiind unicul distribuitor al sistemului K3PRO în România.

Argon Dental România este recunoscut datorită produselor și serviciilor exclusive, care au la bază un sistem sigur de implant dentar, bazat pe soluții digitale integrate, consultanță și suport. Toate produsele Argon Group sunt proiectate, prelucrate și produse în Germania, oferind astfel o calitate garantată.

„În România, activăm pe piața de implantologie dentară din anul 2016 oferind astfel clinicilor stomatologice și implicit medicilor stomatologi, soluția germană de implant dentar K3PRO în calitate de importator și distribuitor exclusiv. Nu dorim să fim încă un furnizor de implanturi dentare pe piața din Romania, ci dorim să fim parteneri. Vrem să reușim împreună, în echipă cu clienții noștri, în beneficiul pacienților români.” declară Larisa Cozma, manager comercial al Argon Dental România.

K3Pro dispune de principii clar definite ce îl recomandă în domeniul implantologiei dentare, fiind întotdeauna o alegere potrivită pentru garantarea celor mai bune rezultate clinice ale cabinetului. Este un sistem de implant dentar fără pierdere osoasă, care dispune de precizia și siguranța conexiunii conice de tip Morse Taper.

Printre beneficiile principale ale acestuia se numără: stabilitatea primară garantată și conexiunea strânsă dintre implant și bontul protetic, ce asigură sigilarea micro-fisurii și limitează mișcările dintre componente, oferind astfel garanția lucrării și calitatea acesteia pe termen lung. Suprafața OsteoActive a implantului K3PRO oferă osteointegrare sigură și rapidă. Unul dintre beneficiile principale ale sistemului K3PRO se datorează și conservării osului crestal și a papilei datorită umerilor îngustați ai implantului iar microrugozitățile învelișului măresc suprafața de contact cu osul.

„Sistemul K3PRO dispune de o gamă largă de produse (implanturi, bonturi și accesorii protetice) care au ca și scop garantarea celor mai bune rezultate clinice și estetice. Astfel, clienții noștri pot opta pentru una dintre gamele de implanturi: Rapid, Sure sau Short, în funcție necesitatea pacientului si recomandările fiecărui produs, oferind o mare varietate de posibilități în realizarea lucrărilor protetice.” a mai declarat Larisa Cozma.

În urma unui studiu de piață realizat în rândul clienților Argon Dental, aceștia recomandă sistemul de implant dentar K3PRO, datorită următoarelor sale beneficii: conexiune conică de tip Morse Taper, calitatea germană a acestuia, precizia, siguranța și conexiunea proteticii pe implant. Se mai adaugă, utilizarea K3PRO de către medici stomatologi de top din România si informațiilor furnizate în cadrul cursurilor și workshop-urilor susținute de către liderii de opinie Argon Dental România.

Argon Romania este pe piața românească din anul 2016, deservește peste 40 de clinici si cabinete de implantologie din Romania si se afla in plina expansiune. Depozitul firmei se afla in Cluj Napoca iar livrarea produselor pe teritoriul României se face in 24 h/ 1 zi lucrătoare.

Pentru a afla mai multe informații despre implantul german K3PRO, avantajele și beneficiile sistemului, dar și caracteristicile particulare ale fiecărui produs, accesați site-ul companiei: argondetal.ro

 

Related posts

„Trenul solidarității românești”, proiect al Grupului GRAMPET pentru a facilita transportul echipamentelor medicale din China

Papuc Irina

Asset, property si facility management pentru portofolii mari

Ionut Oprea

Real Estate & Management Solutions, the trends for Cluj

redactia

Azomureș și Herlitz vor susține profesorii fericiți

Nora Dumitrescu

TAZ CYBERSEC, serviciu integrat de securitate IT, lansat la “GDPR Made Easy”

Stefana Muresan

Eveniment de brokeraj internațional, dedicat companiilor din industria agro-alimentară, organizat de ADR Vest

Stefana Muresan

Platforma de food delivery hipMenu devine foodpanda

Ligia Voro

Investiții de 4 milioane de euro în fosta Bază Hipică din Lugoj

Stefana Muresan

S-a aprobat Memorandumul pentru programul de susţinere a companiilor mari

Traian Dan

Apel de finanțare pentru IMM-uri: ajutor nerambursabil de până la 1.000.000 de euro

Ion Surdu

Cum arată primul autobuz electric al Zalăului

Nora Dumitrescu

POZITIV TB: Sorin Rotariu, Managing Director, Visma România Holding – „Industria IT este motorul economiei românești și vreau să ducem această parte a economiei la 15% din PIB”

Papuc Irina

Zeci de mii de participanți sunt așteptați la Bucharest Tech Week

Ligia Voro

Premieră națională: Clujul digitalizează integral plata taxelor și impozitelor

Nora Dumitrescu

Turcii de la Durmazlar vor să participe la licitații pentru tramvaie în Arad, Timişoara, Brăila şi Craiova

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] #TraseulCareUnește un ONG cu Autoritățile

Transilvania Business

Australienii de la ADX Energy au încasat 1,5 milioane dolari de la Reabold Resources pentru proiectul din Parța, județul Timiș

redactia

Se înființează Registrul Laptelui

redactia

Antreprenorul bistrițean Ioan Petruț, nouă afacere în domeniul IT&C

Stefana Muresan

Radu Roatiș (ANSVSA): România are un statut de invidiat în zonă

Nicolae Pop

Oportunitatea unor investiții, discutată la Primăria Hunedoara cu consulul onorific al Spaniei

Stefana Muresan

Centrul de management al deșeurilor Clujului este operațional

Nora Dumitrescu

WizzAir anunță investiții de 200 de mil. de dolari la Sibiu și angajări noi

Stefana Muresan

Itinera Spa va construi pasajul Oltenița

Ligia Voro

Leave a Comment