Cluj Sanatate Slider Ultimele stiri

Argon Dental aduce sistemul german de implant dentar K3PRO în România

Piața de implanturi dentare a suferit o scădere drastică odată cu restricțiile impuse în perioada pandemiei. Însă, înainte de aceasta, numărul solicitărilor a crescut semnificativ, fiind în continuă creștere. Acest trend s-a menținut odată cu ridicarea restricțiilor și deschiderea cabinetelor stomatologice. Pentru anul 2021 se estimează o creștere de peste 12 miliarde de dolari a pieței globale de implantologie dentară.

În prezent, în România există o gamă largă de sisteme de implant dentar, ca soluție pentru nevoile pacienților, iar Argon Dental vine în întâmpinarea acestora cu un implant ce are o conexiune conica de 1,5 grade, Morse Taper, fiind unicul distribuitor al sistemului K3PRO în România.

Argon Dental România este recunoscut datorită produselor și serviciilor exclusive, care au la bază un sistem sigur de implant dentar, bazat pe soluții digitale integrate, consultanță și suport. Toate produsele Argon Group sunt proiectate, prelucrate și produse în Germania, oferind astfel o calitate garantată.

„În România, activăm pe piața de implantologie dentară din anul 2016 oferind astfel clinicilor stomatologice și implicit medicilor stomatologi, soluția germană de implant dentar K3PRO în calitate de importator și distribuitor exclusiv. Nu dorim să fim încă un furnizor de implanturi dentare pe piața din Romania, ci dorim să fim parteneri. Vrem să reușim împreună, în echipă cu clienții noștri, în beneficiul pacienților români.” declară Larisa Cozma, manager comercial al Argon Dental România.

K3Pro dispune de principii clar definite ce îl recomandă în domeniul implantologiei dentare, fiind întotdeauna o alegere potrivită pentru garantarea celor mai bune rezultate clinice ale cabinetului. Este un sistem de implant dentar fără pierdere osoasă, care dispune de precizia și siguranța conexiunii conice de tip Morse Taper.

Printre beneficiile principale ale acestuia se numără: stabilitatea primară garantată și conexiunea strânsă dintre implant și bontul protetic, ce asigură sigilarea micro-fisurii și limitează mișcările dintre componente, oferind astfel garanția lucrării și calitatea acesteia pe termen lung. Suprafața OsteoActive a implantului K3PRO oferă osteointegrare sigură și rapidă. Unul dintre beneficiile principale ale sistemului K3PRO se datorează și conservării osului crestal și a papilei datorită umerilor îngustați ai implantului iar microrugozitățile învelișului măresc suprafața de contact cu osul.

„Sistemul K3PRO dispune de o gamă largă de produse (implanturi, bonturi și accesorii protetice) care au ca și scop garantarea celor mai bune rezultate clinice și estetice. Astfel, clienții noștri pot opta pentru una dintre gamele de implanturi: Rapid, Sure sau Short, în funcție necesitatea pacientului si recomandările fiecărui produs, oferind o mare varietate de posibilități în realizarea lucrărilor protetice.” a mai declarat Larisa Cozma.

În urma unui studiu de piață realizat în rândul clienților Argon Dental, aceștia recomandă sistemul de implant dentar K3PRO, datorită următoarelor sale beneficii: conexiune conică de tip Morse Taper, calitatea germană a acestuia, precizia, siguranța și conexiunea proteticii pe implant. Se mai adaugă, utilizarea K3PRO de către medici stomatologi de top din România si informațiilor furnizate în cadrul cursurilor și workshop-urilor susținute de către liderii de opinie Argon Dental România.

Argon Romania este pe piața românească din anul 2016, deservește peste 40 de clinici si cabinete de implantologie din Romania si se afla in plina expansiune. Depozitul firmei se afla in Cluj Napoca iar livrarea produselor pe teritoriul României se face in 24 h/ 1 zi lucrătoare.

Pentru a afla mai multe informații despre implantul german K3PRO, avantajele și beneficiile sistemului, dar și caracteristicile particulare ale fiecărui produs, accesați site-ul companiei: argondetal.ro

 

Related posts

Trei măsuri de comunicare proactivă cu investitorii

Ion Surdu

Reprofilare totală la Taparo: cumpără linii de echipamente medicale

Nora Dumitrescu

Retailul german face 5 miliarde de euro în România

redactia

Intalnirile europene din Transilvania la UTCN, 14 – 16 martie 2018

Stefana Muresan

Șimleu Silvaniei are proiecte europene de 10 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Oradea, Brașov și Cluj-Napoca, cele mai bune servicii de transport

Stefana Muresan

Decarbonizarea economiei: provocare pentru România, oportunitate pentru ROMGAZ

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] Golful românesc, în căutarea timpului pierdut

Ligia Voro

6 milioane €, prețul corect pentru reabilitarea Castelului Banffy din Răscruci

Nora Dumitrescu

Dealurile Sălajului, o provocare pentru Autostrada Transilvania

Nora Dumitrescu

CJ | Creșterea de 12% a traficului aerian pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Universitarii clujeni vor organiza afacerile meșteșugărești din Maramureș

Nora Dumitrescu

Hotel și vilă din Brașov, scoase la vânzare cu peste 3 milioane de euro

Ion Surdu

Corteva Agriscience a inaugurat o nouă unitate de ambalare în Cernay, Franța

Ligia Voro

Transgaz a început lucrări de 335 milioane de euro pentru BRUA

Stefana Muresan

Endava vinde divizia fintech

Ligia Voro

Succesul Aeroportului Cluj, ”studiu de caz” în cadrul Conferinței Internaționale de Pregătire Operațională și Transfer Aeroportuar (Singapore)

Stefana Muresan

LIVE-Pria Environment in contextul Covid-19 in 8 mai 2020, de la ora 11.30

Ionut Oprea

TAF-urile IRUM Reghin, la cel mai mare târg de exploatare forestieră din lume

Stefana Muresan

Conferința “Pro Business Together #3”

Ligia Voro

Continental în România

redactia

Creații pentru Max Mara și Maison Margiela, confecționate chiar în județul Mureș. Cristina Hâncu, Târnava Sighișoara: „Să fii în România și să fii în industria textilă e foarte greu”

Transilvania Business

AWAKE lansează AWAKE Spotlight și invită trupe și DJ să fie parte din line-up

Ligia Voro

Drumul care leagă Oradea de Autostrada Transilvania, gata de licitație

Traian Dan

Leave a Comment