Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Argon Dental aduce sistemul german de implant dentar K3PRO în România

Piața de implanturi dentare a suferit o scădere drastică odată cu restricțiile impuse în perioada pandemiei. Însă, înainte de aceasta, numărul solicitărilor a crescut semnificativ, fiind în continuă creștere. Acest trend s-a menținut odată cu ridicarea restricțiilor și deschiderea cabinetelor stomatologice. Pentru anul 2021 se estimează o creștere de peste 12 miliarde de dolari a pieței globale de implantologie dentară.

În prezent, în România există o gamă largă de sisteme de implant dentar, ca soluție pentru nevoile pacienților, iar Argon Dental vine în întâmpinarea acestora cu un implant ce are o conexiune conica de 1,5 grade, Morse Taper, fiind unicul distribuitor al sistemului K3PRO în România.

Argon Dental România este recunoscut datorită produselor și serviciilor exclusive, care au la bază un sistem sigur de implant dentar, bazat pe soluții digitale integrate, consultanță și suport. Toate produsele Argon Group sunt proiectate, prelucrate și produse în Germania, oferind astfel o calitate garantată.

„În România, activăm pe piața de implantologie dentară din anul 2016 oferind astfel clinicilor stomatologice și implicit medicilor stomatologi, soluția germană de implant dentar K3PRO în calitate de importator și distribuitor exclusiv. Nu dorim să fim încă un furnizor de implanturi dentare pe piața din Romania, ci dorim să fim parteneri. Vrem să reușim împreună, în echipă cu clienții noștri, în beneficiul pacienților români.” declară Larisa Cozma, manager comercial al Argon Dental România.

K3Pro dispune de principii clar definite ce îl recomandă în domeniul implantologiei dentare, fiind întotdeauna o alegere potrivită pentru garantarea celor mai bune rezultate clinice ale cabinetului. Este un sistem de implant dentar fără pierdere osoasă, care dispune de precizia și siguranța conexiunii conice de tip Morse Taper.

Printre beneficiile principale ale acestuia se numără: stabilitatea primară garantată și conexiunea strânsă dintre implant și bontul protetic, ce asigură sigilarea micro-fisurii și limitează mișcările dintre componente, oferind astfel garanția lucrării și calitatea acesteia pe termen lung. Suprafața OsteoActive a implantului K3PRO oferă osteointegrare sigură și rapidă. Unul dintre beneficiile principale ale sistemului K3PRO se datorează și conservării osului crestal și a papilei datorită umerilor îngustați ai implantului iar microrugozitățile învelișului măresc suprafața de contact cu osul.

„Sistemul K3PRO dispune de o gamă largă de produse (implanturi, bonturi și accesorii protetice) care au ca și scop garantarea celor mai bune rezultate clinice și estetice. Astfel, clienții noștri pot opta pentru una dintre gamele de implanturi: Rapid, Sure sau Short, în funcție necesitatea pacientului si recomandările fiecărui produs, oferind o mare varietate de posibilități în realizarea lucrărilor protetice.” a mai declarat Larisa Cozma.

În urma unui studiu de piață realizat în rândul clienților Argon Dental, aceștia recomandă sistemul de implant dentar K3PRO, datorită următoarelor sale beneficii: conexiune conică de tip Morse Taper, calitatea germană a acestuia, precizia, siguranța și conexiunea proteticii pe implant. Se mai adaugă, utilizarea K3PRO de către medici stomatologi de top din România si informațiilor furnizate în cadrul cursurilor și workshop-urilor susținute de către liderii de opinie Argon Dental România.

Argon Romania este pe piața românească din anul 2016, deservește peste 40 de clinici si cabinete de implantologie din Romania si se afla in plina expansiune. Depozitul firmei se afla in Cluj Napoca iar livrarea produselor pe teritoriul României se face in 24 h/ 1 zi lucrătoare.

Pentru a afla mai multe informații despre implantul german K3PRO, avantajele și beneficiile sistemului, dar și caracteristicile particulare ale fiecărui produs, accesați site-ul companiei: argondetal.ro

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hotel și vilă din Brașov, scoase la vânzare cu peste 3 milioane de euro

Articolul următor

Un milion de euro pentru Aeroportul din Timișoara: ajutor de stat aprobat de Comisia Europeană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share