Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Air Bucharest reia zborurile charter spre Turcia și Egipt de pe Aeroportul din Sibiu

Antalya și Hurghada sunt noile destinații unde pot ajunge cei care vor să-și petreacă sfârșitul verii în Turcia sau în Egipt, alegând să zboare din Sibiu. Reprezentanții Aroportului Internațional Sibiu au anunțat zilele în care se reiau aceste zboruri.

„Reprezentanții companiei aeriene Air Bucharest au anunțat că vor fi reluate zborurile charter de la aeroportul sibian spre Turcia și Egipt. Astfel, începând cu data de 11 august a.c. vor fi reluate zborurile spre Antalya, Turcia în zilele de marți și sâmbătă, respectiv spre Hurghada, Egipt începând cu data de 19 august în zilele de mirecuri”, au transmis purtătorul de cuvânt al Aeroportului sibian.

Instituția a reamintit că pasagerii care tranzitează aeroportul sibian trebuie să respecte mai multe reguli de conduită în vederea asigurării respectării distanțării sociale și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, printre care purtarea măștii, care este obligatorie în aeroport.

În prezent la aeroportul sibian sunt operate curse spre Frankfurt Hahn, Dortmund, Londra, Memmingen, Madrid, Stuttgart, Nurnberg, Karlsruhe Baden-Baden, Viena, Antalya și Hurghada.

Programul de operare poate fi consultat pe website-ul www.kusadasi.ro, pentru Sibiu – Hurghada – Sibiu și pentru Sibiu – Antalya – Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autonet Import, alături de absolvenți, se bucură de reușita primei clase de învățământ dual

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Unirii (Union) Square and the Oradea Citadel

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share