Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Două companii aeriene intră cu noi curse operate pe cea mai rentabilă rută aeriană internă din România

Numărul companiilor aeriene care operează pe ruta Timişoara – Bucureşti urcă la trei. Blue Air revine pe principala poartă aeriană a Banatului, de asemenea, şi cei de la Ryanair vor reporni zborurile spre capitala României.

Începând de vineri, 7 august 2020, va crește numărul curselor aeriene regulate ce deservesc ruta Timișoara – București, fiind operate de către compania aeriană Blue Air, cu o frecvență de zece zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică. Cursele aeriene pe ruta Timișoara – București vor fi operate de trei companii aeriene. În prezent, pe aeroportul Timișoara zborurile spre și dinspre București sunt operate de compania aeriană Tarom, cu o frecvență de zece zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică.

Din 4 septembrie 2020, vor fi reluate și zborurile regulate spre aceeași destinație, București, operate de compania aeriană Ryanair, cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, vineri și duminică.

Creșterea numărului de curse regulate interne către București este o dovadă a faptului că activitățile dintre cei mai importanți poli economici ai României, respectiv Regiunea de Vest a țării și București, se redresează în concordanță cu realitățile socio-economice din această perioadă de pandemie la nivel național. De asemenea, suplimentarea zborurilor demonstrează interesul crescut al locuitorilor din zona Banat, care desfășoară atât relații comerciale, cât și educaționale profesionale și culturale. În acest context, este de reamintit faptul că, în anul 2019, ruta Timișoara – București a fost cea mai frecventată destinație internă din România.” spune directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Total
11
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O societate de asigurări a donat Primăriei Timişoara proiectul tehnic si autorizaţia de construcţie pentru reabilitarea Studio, cinematograful de artă al oraşului

Articolul următor

O singură ofertă pentru drumul de legătură nou, Timişoara – A1, depusă de o firmă italiană, cu filieră chinezească

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
11
Share