Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Total Business Land elaborează SF pentru Parcul Industrial Tămășeu

Societatea din subordinea Consiliului Județean a alocat pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate (SF) și a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) al Parcului Industrial Tămășeu aproape 70.000 lei.

„În urma verificării ofertelor financiare și propunerilor tehnice pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate (SF) și a Planului Urbanistic Zonal (PUZ), oferta Total Business Land SRL a fost declarată câștigătoare, cu suma de 67.693 lei la care se adaugă TVA”, a transmis conducerea Parcuri Industriale Bihor SA.

Pentru realizarea documentației tehnico-economice, operatorul economic va avea la dispoziție un termen de patru luni. Societatea din subordinea Consiliului Județean Bihor anunță și demararea procedurii de achiziție directă pentru serviciile de realizare a documentației tehnice pentru realizarea Studiului Geotehnic. Prin acest studiu se va determina natura și calitatea terenului de fundare pentru a putea realiza o dimensionare corectă a fundațiilor viitorului parc industrial. Termenul de depunere a dosarelor este 11 august 2020 ora 15:00.

La 3 km de Autostrada Transilvania

Cu acces direct la DN19, parcul industrial din Tămășeu va fi situat în imediata vecinătate a autostrăzii Transilvania (3 km), și la 22 km de vama Borș. Parcul se va construi pe două loturi de teren în suprafață totală de 7 ha. Conducerea UAT Tămășeu a avut discuții cu un operator de gaze naturale în vederea posibilității de racordare a parcului industrial la rețeaua de gaz. Din datele actuale, pentru viitorii investitori, se poate lua în calcul un consum maxim estimat de cca. 800 mc/h.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Românii au subscris titluri de stat în lei și în valută de peste 2 miliarde lei

Articolul următor

VIDEO: CON-A va finaliza lucrările de modernizare a Stadionului Municipal Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share