Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Germanii de la Lidl vor inaugura mai multe magazine în Ardeal

Rețeaua de supermarketuri Lidl va da în funcțiune în această săptămână mai multe unități în zona Transilvaniei.

Prima va fi în municipiul Gherla (județul Cluj), iar a doua, în localitatea Marghita (Bihor), ambele pe suprafețe de 1.300 mp. Magazinul din Cluj va dispune și de o stație de încărcare pentru automobile electrice.

În cele două unități se vor aplica măsurile împotriva răspândirii coronavirusului luate de retailer în rețeaua din România. Lidl le-a recomandat clienților să respecte măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Unitatea din Marghita va dispune de 80 de locuri de parcare, în timp ce magazinul din Gherla, 130. Magazinul din Cluj înlocuiește o unitate la aceeași adresă, închisă pe la începutul anului, deoarece nu a mai corespuns standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea. 

Magazinul din Marghita este prima unitate a retailerului din acest oraș, iar în urma inaugurării sale, vor fi create 25 de noi locuri de muncă.

Lidl, parte a grupului Schwarz, este prezent în 32 de țări. Lidl România are 8.000 de angajați, în 270 de magazine și cinci centre logistice. Principalii săi concurenți pe segmentul supermarketurilor sunt Profi, Penny, Mega Image, iar pe plan local, Unicarm sau Oncos.  

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Colliers market report H1 2020: Change is​ here, change is accelerating

Articolul următor

Producătorii clujeni, asalt la mall

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share