Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Germanii de la Lidl vor inaugura mai multe magazine în Ardeal

Rețeaua de supermarketuri Lidl va da în funcțiune în această săptămână mai multe unități în zona Transilvaniei.

Prima va fi în municipiul Gherla (județul Cluj), iar a doua, în localitatea Marghita (Bihor), ambele pe suprafețe de 1.300 mp. Magazinul din Cluj va dispune și de o stație de încărcare pentru automobile electrice.

În cele două unități se vor aplica măsurile împotriva răspândirii coronavirusului luate de retailer în rețeaua din România. Lidl le-a recomandat clienților să respecte măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Unitatea din Marghita va dispune de 80 de locuri de parcare, în timp ce magazinul din Gherla, 130. Magazinul din Cluj înlocuiește o unitate la aceeași adresă, închisă pe la începutul anului, deoarece nu a mai corespuns standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea. 

Magazinul din Marghita este prima unitate a retailerului din acest oraș, iar în urma inaugurării sale, vor fi create 25 de noi locuri de muncă.

Lidl, parte a grupului Schwarz, este prezent în 32 de țări. Lidl România are 8.000 de angajați, în 270 de magazine și cinci centre logistice. Principalii săi concurenți pe segmentul supermarketurilor sunt Profi, Penny, Mega Image, iar pe plan local, Unicarm sau Oncos.  

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Colliers market report H1 2020: Change is​ here, change is accelerating

Articolul următor

Producătorii clujeni, asalt la mall

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Citeste mai mult

Eppur și muove…

De la celebra afirmație a lui Galileo Galilei […]
Total
3
Share