Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii clujeni, asalt la mall

Consiliul Județean (CJ) Cluj, prin intermediul Asociației Produs de Cluj (APC), a organizat, în parcarea centrului comercial Vivo, un târg destinat micilor producători și artizani locali.

Evenimentul a suscitat interesul iubitorilor de tradiție, dar și al celor care consumă preponderent produse locale. Alegerea locației pentru organizarea acestui eveniment a reprezentat atât un test, cât și ocazia pentru a demonstra faptul că viața și economia pot funcționa și în aceste condiții deosebite.

„Dorința de a da întreprinzătorilor clujeni, fermieri, artizani sau tineri antreprenori din domeniul producției de preparate tradiționale, posibilitatea de a-și expune din nou produsele pe standuri a stat la baza identificării unei soluții prin care să se respecte, deopotrivă, regulile impuse de situația sanitară actuală.

Nevoia de protecție reciprocă și importanța distanțării sociale a fost înțeleasă de către fiecare vizitator prezent la târg, dar și de către expozanți, aceștia conformându-se tuturor cerințelor impuse de organizatori, și întărind convingerea că târgurile tradiționale Produs de Cluj pot merge mai departe chiar și în aceste vremuri mai grele”, conform conducerii CJ Cluj.

La târgul organizat de APC au fost prezenți 20 de producători și artizani locali. Ei au oferit publicului vizitator legume și fructe de sezon, uleiuri presate la rece, brânzeturi, preparate alimentare din carne, conserve din fructe și legume, prăjituri de casă și turtă dulce, produse apicole.

Alături de aceștia au expus artizanii care și-au arătat măiestria prin cusăturile și bijuteriile prezentate, mici întreprinzători din domeniul produselor de cosmetică și igienă personală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Germanii de la Lidl vor inaugura mai multe magazine în Ardeal

Articolul următor

Zalăul, refuzat de București la modernizarea drumurilor județene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share