Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vodafone România a lansat o platformă cu conținut despre tehnologie

Vodafone România a lansat propria platformă cu conținut actual și original despre cele mai recente tendințe și lansări din domeniul tehnologiei. Începând cu luna august, oamenii au ocazia să descopere recenziile smartphone-urilor nou lansate disponibile în portofoliul Vodafone, cele mai noi știri legate de tehnologie și, de asemenea, tips & tricks despre cum pot utiliza tehnologia la potențialul său maxim.

Cea mai nouă platformă de conținut lansată în România se numește „Zoom-powered by Vodafone” și este structurată în trei categorii principale: Devices, Video și Zoom In. Aceste categorii includ articole și videoclipuri despre dispozitive și despre cele mai noi inovații de pe piață, recenzii ale smartphone-urilor disponibile în portofoliul Vodafone România, tutoriale și quiz-uri.

În cadrul platformei Zoom, cititorii pot găsi sfaturi și trucuri utile de la Ovvy, actualul campion mondial la FIFA, dar și articole interesante scrise de Vlad Petreanu, jurnalist cu o experiență de 30 de ani. În același timp, Otravă, un creator de conținut român, va scrie articole pe diverse subiecte de actualitate. Costin Giurgea este cel care va face recenziile pentru cele mai noi și interesante smartphone-uri.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, având ca obiectiv menținerea unei societăți conectate și construirea unui viitor digital pentru toți. Vodafone își concentrează activitatea pe două platforme regionale majore și distincte în Europa și Africa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum avansează lucrările pe Autostrada Comarnic – Brașov

Articolul următor

An greu pentru producția de mobilier în Baia Mare

Citește si:
Total
0
Share