Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Municipiul Salonta va fi supravegheat cu 30 de noi camere video

Sistemul de supraveghere video din Municipiul Salonta se modernizează, prin montarea a peste 30 de camere în diferite spații publice din oraș, cuprinzând și trecerile de pietoni. În urma mai multor solicitări din partea cetățenilor și a agenților economici, Primăria Salonta a început modernizarea și extinderea sistemului de supraveghere video din oraș, pentru oprirea și prevenirea comportamentului necorespunzător: distrugeri, furturi și nu în ultimul rând, pentru susținerea activității forțelor de ordine.

Până la 1 septembrie, se vor monta peste 30 de camere de supravegheat, transmite Primăria. Astfel, vor fi așezate noi camere video în centrul orașului, în zonele industriale, dar și în zonele cu risc ridicat de accidente. Vor fi amplasate camere optimizate pentru citirea numerelor de înmatriculare ale autovehiculelor, la trecerile de pietoni și în zonele des circulate.
Investiția este realizată cu sprijinul Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor, care a alocat fonduri în valoare de 30.000 de lei.
Pe lângă cele arătate mai sus, investiția presupune și achiziționarea unor servere de procesare și analiză semnal video, recorder video de rețea cu hard disk-uri pentru stocare și posturi de lucru individuale cu monitoare.

În prezent, în Salonta sunt montate 15 camere de supraveghere, dintre care cinci au fost amplasate în scop turistic. Pe site-ul Primăriei Salonta, www.salonta.net, se pot urmări live cele mai vizitate obiective turistice din oraș, între care Casa memorială „Arany János”, fântâna arteziană, Parcul Toldi sau Zona Gării.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Orașele din Transilvania și Banat, reconectate aerian

Articolul următor

Parcul Central din Cluj, irigat inteligent cu 1,4 milioane lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share