Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aerotravel oferă turiștilor posibilitatea să-și anuleze gratuit vacanțele în Skiathos și Antalya

În perioada 13 – 21.08.2020, turiștii pot rezerva relaxat sejururile organizate de AeroVacanțe! Oferta specială dă clienților posibilitatea să anuleze vacanța cu maxim 48 de ore înainte de plecare fără penalizări, indiferent de motiv și cu returnarea sumei achitate pentru sejur în maxim 7 zile calendaristice de la data anulării. Această ofertă este valabilă pentru vacanțele în Antalya rezervate la toate hotelurile din portofoliu, precum și pentru sejururile în Skiathos rezervate la vilele turistice. Grație acestei oferte speciale, turiștii își pot planifica liniștiți vacanța în deja celebra insulă Skiathos sau în Antalya, destinație disponibilă din 11 august 2020.

AeroVacanțe, parte a Grupului Aerotravel, deschide sezonul vacanțelor în Antalya, cu plecări din București și Cluj – Napoca (marțea, în perioada 11.08. – 15.09.2020), din Oradea (lunea, în perioada 17.08.- 7.09.2020), din Timișoara (vinerea, în perioada 21.08. – 25.09.2020) și din Iași (duminica, în perioada 23.08. – 20.09.2020).

Sejururile all inclusive în Antalya la hoteluri de 5* au tarife începând de la 409€, la care se adaugă taxele de aeroport în valoare de 95€/persoană, și includ transport charter avion, transfer aeroport – hotel – aeroport, asistență turistică în limba română și cazare 7 nopți. Zborul charter durează aproximativ o oră și 45 de minute, în funcție de orașul din care se face plecarea.

În această vară, destul de complicată pentru noi toți, am depus eforturi susținute și am reușit să oferim turiștilor români posibilitatea de a petrece un sejur în destinația de vacanță preferată. Astfel, după ce am lansat charterul de Skiathos la începutul lunii iulie, din 11 august 2020 am deschis sezonul și pentru Antalya. Antalya este o destinație all inclusive iubită de familii și cupluri, care apreciază confortul și calitatea serviciilor turistice și doresc să aibă un control mai strict al bugetului de vacanță.”, a declarat Antonio Nițu, Director General al Grupului Aerotravel.

”Suntem convinși că oferi o vacanță relaxantă pentru cât mai mulți turiști, care vor profita de reduceri de până la 50% față de tarifele anului trecut”, a completat Antonio Nițu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Metalica Oradea a donat 100 de produse grupurilor vulnerabile din Oradea

Articolul următor

Diaspora se repatriază la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share