Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festival de modă sub egida Fashion Council la Cluj

Festivalul Transilvania Fashion (FTF) va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 4-5 septembrie, sub egida European Fashion Council și Fashion TV. 

Acesta este parte a unui ciclu de gale dedicate prezentării și premierii excelenței în domeniul modei organizate în ultimii 28 de ani și a fost conceput să amplifice vizibilitatea designerilor prezentați pe scena europeană.

“Imaginat sub forma unui eveniment outdoor complex, street fashion într-o viziune neașteptată, couture într-o formulă inovativă, conceptul propune o abordare nouă a formulelor consacrate pentru evenimentele de acest tip și va crea o emulație pe toate palierele expresiei de fashion şi styling”, a declarat Matei Miko, preşedintele FTF.

Locul de desfășurare este esplanada Centrului Casini din Parcul Central Cluj-Napoca. La festival și-au anunțat participarea designeri și case de modă, invitați speciali din țară și din străinătate, modele, hair-styliști, make-up artiști, fotografi, bloggeri și jurnaliști.

Prima zi va fi dedicată prezentării talentului și a creativității izvorâte din universităţile de Artă din Bucureşti, Cluj, Timisoara, Iaşi, Oradea și Arad. A doua zi va debuta cu prezentarea colecțiilor unor designeri din Europa. În al doilea modul se vor decerna premiile, medaliile și trofeele galei.

Printre invitați se numără Nadya Valeva – președintele EFC, Michel Adam – fondatorul FashionTV, regizorul Mick Davis, Anca Bălan – președintele Romanian Fashion Council, Alin Gălățescu – analist de modă, prezentarea fiind realizată de cântăreața Anca Țurcașiu.

Grupul de companii reunit în jurul brandului Transilvania Fashion este activ de trei decenii în organizarea de evenimente culturale și producții cu accent special pe spectacolele și prezentările de modă, în România, în Europa și în lume. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania de Apă Someș va extinde rețeaua de apă-canal în zona Gherla

Articolul următor

Ajutor de stat pentru companiile aeriene care operează de pe Aeroportul Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share